fbpx

Preturile si specificatiile smartphone-urilor Pixel 5 si Pixel 4a 5G

Preturile si specificatiile smartphone-urilor Pixel 5 si Pixel 4a 5G

Compania Google din Statele Unite a anuntat oficial noi smartphone-uri, este vorba despre Pixel 5 si Pixel 4a 5G. S-a dezvaluit ce specificatii vor avea si la ce preturi se vor vinde.

Cand Google a anuntat 4a luna trecuta, compania a anuntat si faptul ca va lansa si alte smartphone-uri, cum ar fi Google Pixel 5 si versiunea cu tehnologie mobila de a 5-a generatie a lui 4a.

Daca erai nerabdator pentru ambele telefoane, vei fi incantat sa afli ca acestea au fost intre timp anuntate oficial. Dar exista un lucru neobisnuit.

CITESTE SI:  Evolutia iPhone-urilor Apple, din 2007 incoace

Desi Pixel 5 este smartphone-ul de varf logic dintre cele doua smartphone-uri, acesta vine de fapt cu un ecran de dimensiuni mai mici comparativ cu Pixel 4a 5G.

De fapt, Google Pixel 4a 5G nu e numai un upgrade cu conectivitate mobila de a 5-a generatie, dar vine si cu alte specificatii mai interesante decat varianta non-5G a lui 4a. Incepand cu telefonul 4a 5G, acesta e un telefon cu ecran de 6,2 inci si este propulsat de un cip Qualcomm Snapdragon 765G.

Vor fi prezenti 6GB de RAM si va avea un spatiu de stocare de cel putin 128GB. Exista o camera duala posterioara care include un senzor de 12,2MP cu stabilizare optica a imaginii si un alt senzor de 16MP, iar acumulatorul smartphone-ului are o capacitate de 3885mAh.

CITESTE SI:  Ce numar urias de dispozitive ruleaza Windows 10 in prezent

Cat despre Google Pixel 5 (vine cu aceeasi tehnologie mobila de a 5-a generatie), acest smartphone va avea un ecran de 6 inci si va folosi acelasi cip. Va veni cu 8GB de RAM si va veni cu un acumulator de 4080mAh, iar camerele vor fi la fel ca cele de pe Pixel 4a 5G.

CITESTE SI:  Aselenizarea - cea mai mare farsa din istorie?

De asemenea, a fost certificat cu rating IP68, ceea ce inseamna ca, daca doresti un smartphone etans, ar trebui mai degraba sa-l cumperi pe Pixel 5. Cam astea sunt specificatiile.

Google Pixel 4a 5G are un pret de 499 de dolari, in timp ce Google Pixel 5 va avea un pret de 699 de dolari, iar ambele smartphone-uri ale companiei Google vor fi disponibile initial pe 15 octombrie.