fbpx
Preturile cu care s-ar putea vinde smartphone-urile iPhone 14

Preturile cu care s-ar putea vinde smartphone-urile iPhone 14

Noile smartphone-uri iPhone 14 vor fi lansate de Apple in acest an, dar pana acum nu existau informatii despre preturile la care se vor vinde. Dar o sursa de pe reteaua sociala Twitter a oferit niste costuri estimative neoficiale.

De-a lungul anilor, compania Apple din Statele Unite a crescut preturile iPhone-urilor sale. Acest lucru nu e surprinzator, asa ca nici faptul ca smartphone-urile viitoare iPhone 14 vor fi mai scumpe nu ar fi ceva surprinzator.

Asta conform unui tweet postat de o sursa care a dezvaluit preturile pentru smartphone-urile iPhone 14 ale Apple pe Twitter. Potrivit tweetului, modelul de baza iPhone 14 se va vinde la 799 de dolari, acelasi precum cel pentru iPhone 13.

CITESTE SI:  iPhone-urile care vor veni cu Face ID imbunatatit, conform unor analisti

Va exista, de asemenea, un model “Max” care se va vinde la 899 de dolari, un model “Pro” care va costa 1099 de dolari si un model de smartphone “Pro Max” la 1199 de dolari.

CITESTE SI:  Drepturile pentru filmul James Bond sunt dorite de Apple si Amazon

Pe baza preturilor actuale, asta inseamna ca modelele Pro si Pro Max ale Apple din acest an vor fi cu 100 de dolari mai scumpe decat cele de anul trecut. Nu e un salt imens al pretului, dar e cu siguranta ceva ingrijorator daca smartphone-urile Apple se vor scumpi an de an cu aceasta suma.

Niciunul dintre aceste preturi nu a fost inca confirmat, asa ca tratati aceasta informatie cu o doza de precautie pentru moment. Cu toate acestea, avand in vedere ca compania Apple din Cupertino, Statele Unite, si-a crescut de-a lungul anilor costurile, noile costuri pentru iPhone 14 ar putea fi cele corecte.

CITESTE SI:  Masina electrica care vine acum cu incarcator wireless pentru smartphone-uri

Asa ca daca ai de gand sa cumperi noul smartphone iPhone 14 Pro sau Pro Max, asigura-te ca ti-ai alocat suficienti bani. Ce parere ai despre aceste preturi ale noilor smartphone-uri iPhone Pro si Pro Max ale Apple? Le-ai cumpara la acele costuri?