fbpx

Preturile acestui smartphone 5G ieftin de la Xiaomi

Preturile acestui smartphone 5G ieftin de la Xiaomi

Compania Xiaomi din China a dezvaluit un nou smartphone 5G ieftin (pentru piata internationala) care se bazeaza pe un telefon pe care Xiaomi l-a lansat anterior in China. Specificatiile sale sunt decente. S-au dezvaluit si preturile cu care se va vinde acest telefon ieftin.

Smartphone-urile 5G sunt de obicei asociate cu smartphone-urile de varf si scumpe. Asta inseamna ca aceasta tehnologie mobila nu prea este la indemana clientilor care nu-si permit sa cheltuiasca prea multi bani.

CITESTE SI:  Dronele au fost folosite pentru a contrabanda iPhone-uri in valoare de 80 de milioane de dolari

Cu toate acestea, compania Xiaomi din China a anuntat intre timp un nou smartphone 5G ieftin, Redmi Note 9T 5G. Daca va intrebati de ce numele va pare familiar, asta e pentru ca e versiunea internationala a telefonului Redmi Note 9 5G care a fost lansat anterior in China.

In ceea ce priveste specificatiile, cele doua modele sunt aproape similare, ceea ce inseamna ca noul model de telefon ieftin va avea un ecran LCD IPS de 6,53 inci si cu rezolutie Full HD, un cip MediaTek Dimensity 800U, 4GB de RAM si un spatiu de stocare de pana la 128GB.

CITESTE SI:  CEO-ul Samsung doreste sa lanseze un smartphone pliabil in 2018

Telefonul Xiaomi va avea, de asemenea, o configuratie tripla a camerei de pe spate care include un senzor principal Quad-Bayer de 48MP f/1.8 si doi senzori de 2MP, spre deosebire de modelul din China care integreaza o camera ultrawide.

Dar, per ansamblu, noul smartphone Xiaomi Redmi Note 9T 5G este destul de decent la pretul cu care se vinde. Compania Xiaomi din China va vinde acest smartphone initial la un pret special de 199 si 249 de euro pentru modelele de 64GB si 128GB.

CITESTE SI:  Microsoft Edge pentru iOS si Android a fost anuntat oficial

Dupa aceea, pretul va urca pana la 229 de euro si respectiv 269 de euro, ceea ce e destul de accesibil la pret. Ce parere ai despre noul smartphone 5G ieftin al companiei Xiaomi din China? E suficient de ieftin pentru tine sau ar trebui sa fie mai ieftin decat atat?