fbpx

Pretul telefonului tip clapeta Nokia 2720 Flip care se lanseaza in SUA

Pretul telefonului tip clapeta Nokia 2720 Flip care se lanseaza in SUA

Compania finlandeza HMD Global va lansa in sfarsit telefonul tip clapeta Nokia 2720 Flip in SUA. S-a dezvaluit ce specificatii va avea dispozitivul si la ce pret se va vinde.

Indiferent cate smartphone-uri Android lanseaza HMD Global, remake-urile dispozitivelor clasice Nokia genereaza majoritatea valvei. Au aparut deja remake-uri ale emblematicelor 3310, 8110 si cel al lui 5310 axat pe muzica.

Dar mai interesant ar fi un telefon tip clapeta. Din fericire, compania HMD Global din Finlanda a lansat un astfel de dispozitiv in 2019, Nokia 2720 Flip, dar nu era disponibil in SUA.

CITESTE SI:  VIDEO: Atacul cu comenzi vocale ultrasonice care pacaleste asistentii virtuali

Totusi, pana la urma va fi disponibil si in SUA. Acest telefon non-smartphone se va lansa in SUA pe 20 mai la operatorul de telefonie mobila Verizon din SUA.

Desigur, cel mai interesant lucru la un telefon tip clapeta e ca poti inchide clapeta pentru a inchide un apel, ceea ce e un plus la comoditate. Acest lucru, impreuna cu tastatura, poate justifica pretul de 80 de dolari pentru unii.

CITESTE SI:  Ce proces judecatoresc a castigat Nintendo dupa circa 7 ani

Cu toate acestea, utilizatorii vor trebui sa se adapteze la ecranul de doar 2,8 inci, infim in comparatie cu ecranele smartphone-urilor. Exista si un ecran extern de dimensiuni si mai mici care iti va afisa numele apelantului si-ti va permite sa verifici notificarile.

Noul dispozitiv Nokia 2720 Flip cu pret de 80 de dolari poate fi sumarizat ca telefon non-smartphone cu cateva functii interesante. Facilitatile suplimentare includ conectivitatea 4G, asistentul virtual Google Assistant, un browser web, acces la magazinul de aplicatii KaiOS care contine aplicatii precum Facebook, WhatsApp si cateva jocuri mobile.

CITESTE SI:  Pretul noii boxe inteligente a Google, Nest Audio

Lipsa aplicatiilor de fundal inseamna ca autonomia telefonului tip clapeta Nokia 2720 Flip cu pret de 80 de dolari va fi mai indelungata decat cea a unui smartphone.