fbpx
Pretul surprinzator al smartphone-ului ZTE Axon 30 cu camera sub ecran

Pretul surprinzator al smartphone-ului ZTE Axon 30 cu camera sub ecran

Compania ZTE din China a anuntat un nou smartphone, ZTE Axon 30. Specificatiile sale sunt interesante: ecran AMOLED full-screen (camera se afla sub ecran), cip Snapdragon 870G, camera cvadrupla, incarcare de 55W. Iar pretul accesibil al acestui telefon Axon 30 al companiei din China e foarte surprinzator.

Chiar acum, majoritatea smartphone-urilor se bazeaza pe un breton sau pe o perforatie in ecran pentru camera frontala. Unii considera ca acesta e un design neatractiv.

Dar daca te afli in tabara celor care sunt interesati de un ecran full-screen, vei fi incantat de faptul ca compania ZTE din China a anuntat un astfel de smartphone.

CITESTE SI:  Unde poti chema o masina Uber prin apel telefonic

Compania din China a anuntat cel mai recent telefon al sau, ZTE Axon 30. Acesta e un telefon fara breton si fara perforatie pentru camera. In schimb, camera frontala se afla sub ecranul acelui telefon al companiei din China.

Conform companiei chineze, acesta e singurul smartphone din lume cu o camera under-display sub un ecran cu o densitate a pixelilor de 400PPI. Celelalte specificatii ale telefonului companiei din China includ un ecran AMOLED de 6,9 inci de 120Hz.

CITESTE SI:  Waymo testeaza tarife pentru serviciul sau de taxi cu masini autonome

La interior, ZTE Axon 30 e propulsat cipul Qualcomm Snapdragon 870G, capacitatea acumulatorului e de 4200mAh, smartphone-ul suporta incarcare de 55W si integreaza un sistem interesant de racire.

De asemenea, smartphone-ul ZTE Axon 30 va fi dotat in partea din spate cu un design de camera quad (64MP+8MP+5MP+obiectiv de adancime). Cei care sunt interesati de acest telefon al companiei din China il pot cumpara la un pret de pornire de 340 de dolari.

CITESTE SI:  Cum imbunatateste Microsoft recunoasterea obiectelor cu smartphone-urile

Dar se pare ca pentru moment dispozitivul se va vinde exclusiv in China. Ce parere ai despre smartphone-ul ZTE Axon 30? Crezi ca, la pretul sau de 340 de dolari, e ieftin pentru specificatiile pe care le ofera?