fbpx

Pretul smartphone-ului Sony Xperia 1 III cu 16GB de RAM

Pretul smartphone-ului Sony Xperia 1 III cu 16GB de RAM

Conform unui banner al Sony de pe YouTube, e posibil ca compania din Japonia va lansa un nou smartphone pe 14 aprilie si ar putea fi vorba despre Xperia 1 III. S-a vehiculat un pret si specificatiile posibile ale smartphone-ului.

Sony si-a actualizat bannerul oficial de pe pagina Xperia de pe YouTube pentru a dezvalui ca anunta un nou produs in cateva saptamani. Conform Droid Life, bannerul indica faptul ca compania Sony va lansa un nou dispozitiv Xperia pe 14 aprilie.

CITESTE SI:  Isprava uriasa pentru serviciul de streaming de muzica Spotify, acesta se mandreste cu 60 de milioane de abonati cu plata

Avand in vedere ca Sony a folosit bannerul de pe YouTube pentru anunt, este posibil ca compania din Japonia va transmite evenimentul pe platforma video.

Nu e clar exact ce dispozitiv va fi dezvaluit, dar specificatiile pentru un smartphone numit Xperia 1 III sunt vehiculate de o vreme. Conform acestor zvonuri, specificatiile acelui telefon vor rivaliza cu smartphone-urile de varf ale altor companii.

Se pare ca Xperia 1 III va integra un ecran OLED 4K de 6,5 inci cu un raport de aspect 21:9 si de 120Hz, dar si un obiectiv periscop care va fi realizat intern de divizia CyberShot de la Sony.

CITESTE SI:  VIDEO: Nu vei ghici care-i primul smartphone pliabil lansat

Este posibil ca acel telefon va fi propulsat de Qualcomm Snapdragon 888, cel mai recent procesor premium al companiei Qualcomm din Statele Unite pentru smartphone-uri.

De asemenea, cantitatea de RAM ar putea fi de 16GB si spatiul de stocare de 512GB. Pe langa aceste lucruri, acumulatorul ar putea avea o capacitate de 5000mAh, un slot SD si un jack pentru casti.

CITESTE SI:  Ce pret are masina electrica Lotus care se incarca in 9 minute

S-ar putea ca acel smartphone Sony Xperia 1 III sa coste 1370 de dolari, ceea ce nu e surprinzator, avand in vedere ca II s-a lansat la un pret de 1200 de dolari. Pretul oficial al smartphone-ului Xperia 1 III ar putea fi dezvaluit de compania Sony din Japonia pe 14 aprilie.