fbpx
Pretul smartphone-ului Google Pixel 5a 5G mai ieftin

Pretul smartphone-ului Google Pixel 5a 5G mai ieftin

Compania Google din Statele Unite a anuntat un nou smartphone, unul mai ieftin decat de obicei. Acesta se numeste Pixel 5a 5G. S-a dezvaluit si pretul, dar din pacate disponibilitatea acestui telefon mai ieftin va fi limitata.

Preturile telefoanelor Pixel ale companiei Google din Statele Unite au crescut de-a lungul anilor, pana cand nu se mai puteau numi smartphone-uri de varf cu preturi la jumatate din preturilor altor smartphone-uri de varf.

Poate ca, din acest motiv, unii oameni nu erau decisi sa cumpere aceste telefoane Google. Cu toate acestea, recent, compania din Statele Unite a lansat smartphone-urile A, iar acestea sunt mai ieftine.

CITESTE SI:  Snapdragon 815 ar putea functiona mai rece decat Snapdragon 810

Pentru 2021, compania americana Google a anuntat oficial Pixel 5a 5G. Au circulat zvonuri despre acest telefon de o vreme, asa ca e interesant ca a fost lansat in cele din urma.

Pretul sau e de 449 de dolari, ceea ce inseamna ca nu e chiar ieftin, dar e mai ieftin decat unele smartphone-uri de varf. In plus, e un telefon Google, ceea ce inseamna ca ofera o experienta Android nativa.

CITESTE SI:  Samsung ar putea folosi blockchain, dar nu in scopuri ce tin de monede virtuale

Cat despre specificatii, telefonul Google Pixel 5a 5G cu pret de 449 de dolari va incorpora un cip Qualcomm Snapdragon 765G. Va fi insotit de 6GB de RAM si 128GB de spatiu de stocare.

Ecranul va fi unul OLED de 6,34 inci cu rezolutie Full HD. De asemenea, Pixel 5a va include in partea din spate o camera duala cu suport pentru Portrait Light, Cinematic Pan si Night Side.

CITESTE SI:  In ce tara muta Google productia de smartphone-uri Pixel din China

Pe langa asta, disponibilitatea smartphone-ului Pixel 5a 5G mai ieftin va fi limitata. In prezent, e stabilit doar pentru o lansare in Statele Unite si Japonia, asa ca cei care locuiesc in alte tari s-ar putea sa nu poata cumpara acest telefon. Ce parere ai despre smartphone-ul Pixel 5a 5G mai ieftin al Google? Ce crezi despre pretul cu care se va vinde?