fbpx
Pretul si specificatiile unuia dintre cele mai ieftine smartphone-uri 5G, Poco M3 Pro 5G

Pretul si specificatiile unuia dintre cele mai ieftine smartphone-uri 5G, Poco M3 Pro 5G

A fost anuntat un nou telefon, adica unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri 5G aparute pana acum pe piata. S-au dezvaluit specificatiile acestui smartphone 5G si la ce pret minim se va vinde.

De obicei, cand oamenii se gandesc la smartphone-urile 5G, acestia se gandesc la modelele de varf si cu preturi destul de piperate. In general, asocierea e corecta.

Dar in cazul in care erai in cautarea unui smartphone ieftin capabil de conectivitate de a 5-a generatie, atunci s-ar putea sa fii interesat de Poco M3 Pro 5G, un telefon accesibil ca pret. Deci, cat va costa?

CITESTE SI:  Ce pret au primul smartwatch si primele TV-uri Realme

Pretul acestui telefon va fi de cel putin 180 de euro pentru modelul cu 4GB de RAM si 64GB spatiu de stocare, fiind unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri cu conectivitate de a 5-a generatie aparute pe piata.

Desigur, la acest pret, specificatiile sale tehnice nu vor fi foarte impresionante, dar telefonul pare destul de decent. In primul rand, ecranul lui Poco M3 Pro 5G va fi de 6,5 inci 1080p si cu o frecventa care variaza intre 50Hz si 90Hz.

CITESTE SI:  De ce Apple lucreaza cu operatorii din China

Acest telefon va fi propulsat de cipul Dimensity 700 al MediaTek si va fi disponibil in configuratii RAM de 4GB si 6GB, pe langa 64GB sau 128GB de spatiu de stocare.

In partea din spate, va exista o camera tripla (48MP wide-angle, 2MP macro si un senzor de adancime de 2MP). Camera de selfie va fi de 8MP. Va exista si un acumulator de 5000mAh care va alimenta smartphone-ul 5G si, pe langa astea, si un jack pentru casti de 3,5mm.

CITESTE SI:  De ce nu trebuie sa te ingrijorezi prea tare crezand ca iPhone-ul ti-ar fi fost furat

Ce parere ai despre Poco M3 Pro 5G cu pret de 180 de euro, unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri cu conectivitate de a 5-a generatie aparute pe piata?

L-ai cumpara la pretul sau minim de 180 de euro sau crezi ca specificatiile acestui telefon ieftin sunt prea inferioare pentru preferintele tale?