fbpx

Pretul si specificatiile smartphone-ului pliabil Samsung Galaxy Z Fold 2

Pretul si specificatiile smartphone-ului pliabil Samsung Galaxy Z Fold 2

Compania sud-coreeana Samsung a dezvaluit noi specificatii pentru smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold 2, dar si la ce pret se va vinde. De asemenea, au fost dezvaluite si anumite imbunatatiri.

Cand compania Samsung din Coreea de Sud si-a promovat cel de-al treilea smartphone pliabil, Galaxy Z Fold 2, la Unpacked, a dezvaluit doar specificatii precum dimensiunea ecranului si a acumulatorului, explicand ca restul detaliilor vor sosi mai tarziu.

Astazi, compania Samsung din Coreea de Sud a impartasit informatii despre Galaxy Z Fold 2 care va fi disponibil pentru cumparare pe 18 septembrie la un pret de pornire de 1999 de dolari.

CITESTE SI:  Cand va inceta WhatsApp sa suporte iOS 7

Precomenzile pentru acest smartphone pliabil sunt disponibile incepand de astazi. Deja s-a dezvaluit ca noul telefon are un nou panou Super AMOLED de 6,2 inci la exterior, cu un decupaj pentru camera de 10MP, ceea ce reprezinta o imbunatatire fata de versiunea originala de 4,6 inci a originalului Fold.

CITESTE SI:  Apple dezvaluie Daisy, noul sau robot de reciclare de iPhone-uri

De asemenea, celalalt display al smartphone-ului pliabil Samsung, ecranul Dynamic AMOLED de 7,6 inci al Galaxy Z Fold 2, accepta refresh de 120Hz la rezolutie Full HD, rezolutie care poate ajunge la 2208 x 1768 de pixeli.

Pe acel ecran mai exista un decupaj pentru o alta camera pentru selfie, de 20MP, pe langa o camera tripla de 12MP la exterior. Samsung a explicat ca ecranul pliabil nu va accepta S Pen.

Spre deosebire de Z Flip, smartphone-ul pliabil Fold 2 va folosi ceea ce compania sud-coreeana Samsung numeste Ultra Thin Glass, pentru un ecran mai solid si care nu aduce a plastic.

CITESTE SI:  De ce iPhone 11 s-a vandut cel mai bine dintre toate smartphone-urile Apple

Pentru a reduce sansele ca praful sa patrunda in interior si sa strice dispozitivul, compania Samsung a readus balamaua “Hideaway Hinge”, iar aceasta mai si permite smartphone-ului pliabil cu pret de 1999 de dolari sa fie deschis in diverse unghiuri si sa-si mentina pozitia. Cam astea sunt specificatiile.