fbpx

Pretul si specificatiile smartphone-ului ieftin OnePlus Nord N200 5G

Pretul si specificatiile smartphone-ului ieftin OnePlus Nord N200 5G

Compania OnePlus din China va lansa pe 25 iunie un nou smartphone 5G accesibil la pret, potrivit unor noi stiri. E vorba despre telefonul ieftin OnePlus Nord N200 5G.

Ecranul de 90Hz si conectivitatea de a 5-a generatie incluse in acel pret ar putea fi specificatiile care ii vor incuraja pe oameni sa cumpere acest telefon. Pretul acestui telefon cu aceste specificatii va fi de aproximativ 250 de dolari.

Compania OnePlus din China a fost criticata pentru cresterea preturilor smartphone-urilor sale de-a lungul anilor, mai ales ca initial lansa smartphone-uri ieftine.

CITESTE SI:  VIDEO: Vezi cum cineva prinde un iPhone X in aer intr-un roller coaster

Dar acum se pare ca compania chineza se focuseaza si pe telefoane mai ieftine. Compania din China a confirmat recent ca lanseaza un nou smartphone, OnePlus Nord N200 5G.

Acesta se va lansa pe 25 iunie. Telefonul va fi oarecum ieftin la pretul sau de 250 de dolari. E ieftin pentru specificatiile oferite. Exista un ecran Full HD de 6,49 inci si 90Hz, un cip Qualcomm Snapdragon 480 5G si un acumulator cu o capacitate de 5000mAh.

CITESTE SI:  Galaxy Note Edge pentru 2015 a fost reperat intr-un test HTML5

Combinatia de ecran 90Hz cu 5G, ambele fiind specificatii rezervate de obicei telefoanelor superioare, inseamna ca smartphone-ul OnePlus cu conectivitate de a 5-a generatie poate fi considerat ieftin pentru specificatiile oferite.

De asemenea, datorita acumulatorului cu capacitate de 5000mAh, autonomia acestui smartphone ieftin in utilizare s-ar putea sa fie de o zi intreaga. Dar acest lucru va depinde de utilizator si de obiceiurile sale de utilizare.

CITESTE SI:  Cum depaseste Foxconn criza cu coronavirusul Wuhan din China

Celelalte specificatii ale telefonului includ 4GB de RAM, un spatiu de stocare de 64GB, o camera tripla pe spate, o camera selfie de 16MP si suport pentru incarcare de 18W.

Ce crezi despre smartphone-ul OnePlus Nord N200 5G cu pret de 250 de dolari? Te-ai decis sa cumperi un telefon OnePlus Nord N200 5G datorita ecranului si conectivitatii, specificatii incluse in pret?