fbpx
Pretul si specificatiile smartphone-ului 5G robust Nokia XR20

Pretul si specificatiile smartphone-ului 5G robust Nokia XR20

Compania HMD Global (cea care produce acum smartphone-uri Nokia) a anuntat un nou telefon interesant. E un smartphone 5G care e robust. Acel telefon robust se numeste Nokia XR20 si e mai scump decat un telefon obisnuit de la compania HMD Global, chiar si cu specificatia 5G inclusa.

Cu cativa ani in urma, smartphone-urile 5G erau aproape exclusiv telefoane scumpe si cu specificatii de varf, dar recent au aparut si unele ieftine. De fapt, HMD Global a anuntat recent un nou telefon robust cu conectivitate de a 5-a generatie, iar acesta se numeste Nokia XR20.

CITESTE SI:  Cu ce functii noi vine iOS 14 pentru iPhone-uri

Telefonul Nokia XR20 nu e cel mai impresionant smartphone, dar unul dintre avantajele sale e ca e un dispozitiv robust, adica rezistent din punct de vedere fizic.

Deci daca te afli adesea la munca de teren si te interesa un telefon 5G si care poate rezista impacturilor, atunci Nokia XR20 ar putea fi potrivit. Exista functii precum etanseitatea IP68.

De asemenea, e evaluat MIL-STD 810H si poate supravietui caderilor de pana la 18 metri si sa functioneze chiar si la temperaturi extreme. De asemenea, conform companiei, ecranul acestui smartphone e cel mai rezistent ecran integrat vreodata pe smartphone-urile sale.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy J7 Prime si Galaxy J5 Prime au fost lansate in India

Nokia XR20 de la HMD Global integreaza un ecran de 6,67 inci 1080p, va fi propulsat de cipul Qualcomm Snapdragon 480, 6GB de RAM si va integra un spatiu de stocare de 128GB.

De asemenea, va exista un sistem de camera dubla pe partea din spate (48MP+13MP), un acumulator de 4620mAh si incarcare wireless. Se pare ca telefonul 5G robust va fi lansat de compania HMD Global la sfarsitul lunii august la un pret de 549 de dolari.

CITESTE SI:  iPhone 11 Pro VS o camera DSLR de 7500 de dolari

Ce parere ai despre asta? Crezi ca vor exista oameni interesati de smartphone-ul Nokia XR20 5G robust cu pret de 549 de dolari? L-ai cumpara la acel pret si la specificatiile sale, crezi ca ti-ar fi de folos un astfel de telefon 5G robust de la HMD Global?