fbpx
Pretul neoficial aparut pentru noul smartphone al Google, Pixel 6

Pretul neoficial aparut pentru noul smartphone al Google, Pixel 6

Smartphone-ul Pixel 6 al companiei Google din Statele Unite va fi lansat pe 19 octombrie. Pana atunci, o anumita persoana ar fi remarcat faptul ca un retailer din Germania a dezvaluit neoficial specificatiile si pretul smartphone-ului. Retailerul german in cauza se numeste MediaMarkt.

Compania Google din Statele Unite a confirmat ca smartphone-urile Pixel 6 vor fi lansate pe 19 octombrie. Atunci e posibil ca vor aparea informatii despre pret si disponibilitate.

Dar, inainte de asta, retailerul german MediaMarkt, a dezvaluit neoficial pretul acestui telefon al Google. Acest lucru a fost initial dezvaluit de un anume Nils Ahrensmeier care a impartasit pe Twitter o imagine a pretului la acel retailer.

CITESTE SI:  Cum explica Avast scandalul vanzarii de date despre utilizatori

Presupunand ca pretul e corect, smartphone-ul Pixel 6 al companiei din Statele Unite va costa 649 de euro. Retine ca asta e doar pentru Pixel 6, pentru ca modelul Pro va fi cel mai probabil mai scump.

De asemenea, au fost dezvaluite si presupusele specificatii ale telefonului Google, cum ar fi o camera duala (50MP+12MP) in partea posterioara si o camera de 8MP pe partea frontala.

CITESTE SI:  Smartwatch-ul cu pret de 20 de dolari si autonomie de 9 zile

De asemenea, smartphone-ul Google ar putea include 8GB de RAM si un spatiu de stocare de 128GB si un acumulator cu o capacitate de 4620mAh. Pe langa asta, conform listarii de pe MediaMarkt, dimensiunea ecranului va fi de 6,4 inci cu rezolutie Full HD+.

CITESTE SI:  Ce becuri inteligente Xiaomi primesc suport pentru HomeKit

Nu suntem siguri daca aceste informatii sunt precise, dar detalii oficiale vor fi lansate de compania Google din SUA pe 19 octombrie cel mai probabil.

Ce parere ai despre asta? Crezi ca viitorul smartphone Pixel 6 al companiei Google din Statele Unite chiar va fi vandut la un pret de 649 de euro? Si crezi ca specificatiile invocate acum pentru acest smartphone sunt precise?