fbpx

Pretul lui Sony Xperia 5 II, smartphone cu specificatii de varf

Pretul lui Sony Xperia 5 II, smartphone cu specificatii de varf

Noul smartphone Xperia 5 II a fost anuntat oficial de compania Sony din Japonia. Noul telefon al companiei japoneze vine cu ecran de 120Hz si cu autofocalizare automata a ochilor in timp real, pe langa alte specificatii de varf, cum ar fi cele legate de fotografie. Exista si un pret pentru acest nou telefon Sony.

Compania Sony din Japonia e in lumina reflectoarelor acum, acum ca a anuntat oficial consola de jocuri PS5. Dupa acest anunt, compania japoneza a prezentat si cel mai nou smartphone al sau, Xperia 5 II, o versiune mai ieftina si mai portabila a lui Xperia 1 II.

CITESTE SI:  Motivul posibil pentru care 90% dintre clienti aleg Apple Watch Series 1, nu Series 3

Dupa cum indicau zvonurile, acest model de smartphone vine cu un ecran OLED HDR Full HD+, cu dimensiune de 6,1 inci, cu raport de aspect de 21:9 si cu refresh de 120Hz. Interesante specificatii.

In interior, exista un cip Snapdragon 865 cu 8GB de RAM, dar si un acumulator de 4000mAh despre care Sony sustine ca are o durata de viata de minim doi ani.

CITESTE SI:  Cum vrea Amazon sa imbunatateasca boxele inteligente Echo

Acest smartphone inca vine cu un jack audio de 3,5mm, pentru cei care au nevoie sa conecteze casti sau boxe. Xperia 5 II poate accepta o serie de benzi 5G, dar niciuna dintre acele benzi nu functioneaza in SUA.

Desigur, principalul motiv de a cumpara un smartphone Sony Xperia 5 II este fotografia. Venind cu o camera Zeiss cu trei lentile, acest nou smartphone poate inregistra video in slow-motion la 120fps in HDR, dar si sa focalizeze automat ochii utilizatorului in timp real. Cam astea sunt specificatiile.

CITESTE SI:  Compania care isi aduce antivirusul pe smartphone-urile Android si iOS

In Statele Unite, telefonul Sony va avea un pret de 950 de dolari, precomenzile deschizandu-se pe 29 septembrie, iar livrarea avand loc pana pe 4 decembrie.

In plus, cei care isi ofera banii inainte de 29 noiembrie, vor primi un pachet de gaming care include o casca, un acumulator de rezerva si puncte in jocul Call of Duty Mobile. Ce parere ai despre noul smartphone Sony Xperia 5 II?