fbpx
Pretul incredibil al acestui smartphone al Qualcomm

Pretul incredibil al acestui smartphone al Qualcomm

Compania Qualcomm din Statele Unite in general furnizeaza cipuri pentru smartphone-urile Android ale altor companii. Cu toate acestea, recent compania din Statele Unite a anuntat un smartphone Android propriu produs in colaborare cu ASUS. Acum s-a dezvaluit si pretul acestui telefon.

Qualcomm e o companie cunoscuta pentru faptul ca furnizeaza cipurile care propulseaza o parte din smartphone-urile noastre preferate. Cu toate acestea, la inceputul acestei luni, compania din Statele Unite a dezvaluit ca isi va crea propriul telefon impreuna cu cei de la compania ASUS din Taiwan.

CITESTE SI:  Smartphone-urile Lenovo Vibe X3, S1, P1, P1 Pro si Max sunt asteptate la MWC 2015

Compania Qualcomm din Statele Unite a incadrat telefonul ca fiind unul pentru entuziasti. Desi nu e clar cat de precis e acest lucru, smartphone-ul e un dispozitiv de varf si e disponibil acum pentru precomanda pe site-ul ASUS. Cu toate acestea, nu e deloc ieftin, se va vinde la un pret de 1500 de dolari.

De ce e un pret de 1500 de dolari? Pentru cei care nu sunt informati in legatura cu anuntul anterior, publicam o recapitulare cu specificatiile. Smartphone-ul companiei Qualcomm din Statele Unite in discutie va fi propulsat de cipul Qualcomm Snapdragon 888, va integra 16GB de RAM, un spatiu de stocare de 512GB si suport 5G.

CITESTE SI:  Essential a lui Andy Rubin vrea sa foloseasca inteligenta artificiala pentru a vindeca dependenta de smartphone

De asemenea, exista integrat un ecran AMOLED de 6,78 inci, 144Hz si cu rezolutie de 2448 x 1080 pixeli. Nici camerele nu sunt mai prejos. In partea din spate exista o camera tripla (64MP+8MP+12MP).

CITESTE SI:  Cand isi va lansa OnePlus primul smartphone 5G

De asemenea, pe spate exista si un senzor de amprente si un set de difuzoare stereo. Smartphone-ul companiei Qualcomm din Statele Unite va fi livrat cu o pereche de casti wireless Master & Dynamic.

Ce parere ai despre acest smartphone al companiei Qualcomm din Statele Unite? Si ce crezi despre pret? Crezi ca va fi un telefon ravnit la acel pret?