fbpx
Pretul bun al smartphone-ului Motorola One Hyper cu camera de 64MP

Pretul bun al smartphone-ului Motorola One Hyper cu camera de 64MP

Motorola a lansat inca un smartphone, Motorola One Hyper. La pretul sau redus, acesta pare a fi mai mult un smartphone de clasa medie. Cu toate acestea, vine cu camere de inalta rezolutie care suporta Night Vision.

In 2019, compania Motorola impingea limitele pentru a livra telefoane elegante la preturi accesibile, cu functii de top ale camerei. Camera principala are 64MP (cu deschidere f/1,9), iar cea frontala este una popup (glisanta), are 32MP si deschidere f/2,0.

Senzorii de inalta rezolutie ai telefonului One Hyper permit utilizarea Quad Pixel, o caracteristica care combina patru pixeli intr-unul. Astfel, cantitatea de lumina din senzorul de 64MP creste de patru ori (util pe intuneric), dar se pierde din rezolutie.

CITESTE SI:  Ce performanta uimitoare va avea cipul A14 al iPhone 12, spun surse

Imaginea rezultata are o rezolutie de doar 16MP (camera principala de 64MP) si 8MP (cea frontala). Motorola nu este primul producator de smartphone-uri care a integrat o camera frontala popup (care iese din marginea superioara).

Anterior si smartphone-uri precum OnePlus 7 Pro, 7T Pro, Oppo Reno, Reno 2 si Xiaomi Mi 9 au venit cu asa ceva. Motorola One Hyper integreaza gesturile Moto, iar pentru a iesi camera frontala trebuie sa agiti smartphone-ul si sa-l resucesti.

CITESTE SI:  Sondaj: Cati utilizatori intentioneaza sa cumpere viitoarele iPhone-uri

Datorita camerei frontale popup a lui One Hyper, ecranul IPS full HD de 6,5 inci acopera 90% din suprafata frontala, ceea ce ofera un design elegant. Cu exceptia bateriei de 4000mAh cu tehnologie de incarcare de 45W, restul specificatiilor par mai mult de nivel mediu.

Dar la pretul de doar 400 de dolari al smartphone-ului Motorola One Hyper, acesta pare un chilipir. Din pacate, incarcatorul de 45W e optional si se cumpara separat, iar incarcatorul cu care vine smartphone-ul nu este la fel de capabil.

CITESTE SI:  De ce Google elimina sute de aplicatii din Play Store

Cat despre restul specificatiilor, Motorola One Hyper vine la pretul sau de 400 de dolari cu un cip mobil Snapdragon 675, cu 4GB de RAM si cu sistemul de operare Android 10 din cutie.