fbpx

Pretul acestui smartphone ieftin 5G si cu stylus al Motorola

Pretul acestui smartphone ieftin 5G si cu stylus al Motorola

Motorola a lansat noul sau smartphone Moto G Stylus 5G. Acesta vizeaza o piata 5G extrem de competitiva la intervalul sau de pret. E un telefon cu stylus. Ecranul noului smartphone ieftin Motorola e Full HD+, iar dimensiunea acestuia e de 6,8 inci.

Dimensiunea ecranului justifica suportul e-Pen, ceea ce nu e ceva neobisnuit pe acest segment de piata. Evident, e improbabil ca functiile si precizia acestui stylus al lui Motorola Moto G Stylus 5G vor putea rivaliza cu cele ale smartphone-urilor de varf Samsung Galaxy Note.

CITESTE SI:  De ce Facebook ii va plati pe utilizatorii care ii folosesc o aplicatie

Totusi, e grozav la pretul sau, pentru ca Pen-ul iti permite sa desenezi si sa scrii. Dupa parerea unora, Pen-ul ar putea fi un factor important pentru potentialii clienti Motorola.

Capacitatea acumulatorului telefonului Moto G Stylus 5G e de 5000mAh, ceea ce e la limita in ceea ce priveste ceea ce e in prezent posibil si practic pe piata de telefoane. Pe spatele smartphone-ului ieftin de 400 de dolari exista un sistem de camera destul de decent.

CITESTE SI:  Ce nume ar putea avea boxa inteligenta a Samsung si de ce numele pare ciudat

Exista o camera principala de 48MP, o camera Ultrawide de 8MP si una macro de 5MP. Fotografia macro e un caz de utilizare incipient pe care Motorola il promoveaza, iar datele indica faptul ca exista un viitor pentru asta.

Cu toate acestea, fotografiile macro sunt destul de rare pe social media. Dar exista un trend ascendent. Smartphone-ul e propulsat de un cip Qualcomm Snapdragon 480, o platforma de calcul de nivel mediu care poate gestiona majoritatea jocurilor si activitatilor multimedia comune.

CITESTE SI:  Essential are deja o problema de incalcare a unei marci inregistrate

Cu 6GB de RAM, e posibil ca vei putea rula simultan diverse aplicatii intensive. De asemenea, pe langa spatiul de stocare de 128GB/256GB, poti adauga si un card microSD de pana la 1TB in smartphone-ul 5G al Motorola.

Ce parere ai despre asta? Ai cumpara smartphone-ul Moto G Stylus 5G ieftin cu 5G si stylus al Motorola cu pret de aproximativ 400 de dolari?