fbpx

Pretul acestui smartphone de top al Qualcomm

Pretul acestui smartphone de top al Qualcomm

Compania Qualcomm din Statele Unite – care in mod normal produce si furnizeaza cipuri pentru smartphone-uri – s-ar putea sa lanseze primul sau smartphone. Va fi un telefon cu functii de top si cu un pret pe masura.

Qualcomm e o companie de renume. Compania furnizeaza majoritatea cipurilor pentru telefoane inferioare, medii si high-end, dar si modemuri 5G.

Aceasta e implicarea obisnuita a companiei in domeniul smartphone-urilor. Cu toate acestea, se pare ca Qualcomm ar putea lansa si propriul sau smartphone.

CITESTE SI:  Ce modem Samsung e pe deplin compatibil cu standardele 5G 3GPP

Compania Qualcomm chiar a anuntat un parteneriat cu ASUS pentru un dispozitiv care se numeste Smartphone for Snapdragon Insiders. Nu e cel mai interesant nume, dar e posibil ca va fi un smartphone cu intregul catalog de functii high-end proiectate pentru utilizatorii si entuziastii intensivi.

De asemenea, nu va fi ieftin la pretul sau de 1500 de dolari. In acest pret, e inclus un cip Snapdragon 888, 16GB de RAM, un ecran AMOLED de 6,78 inci si 144Hz si cu rezolutie de 2448 x 1080 pixeli, suport 5G si spatiu de stocare de 512GB.

CITESTE SI:  Sony E2003/2033 - un smartphone inferior apare inainte de MWC

De asemenea, va fi inclus in acest telefon Qualcomm cu pret de 1500 de dolari si un sistem de camera tripla pe partea din spate care va include un obiectiv principal de 64MP, unul telephoto de 8MP si unul ultrawide de 12MP.

In plus, sunt incluse difuzoare stereo duale si un senzor de amprente digitale 3D Sonic Gen 2. Sunt incluse in acest telefon cu pret de 1500 de dolari si anumite caracteristici software exclusive, cum ar fi Snapdragon Elite Gaming si Snapdragon Sound.

CITESTE SI:  Pretul smartphone-ului ce poate rula Android si Linux simultan

Pentru a justifica pretul, telefonul va fi livrat impreuna cu casti wireless Master & Dynamic cu anulare activa a zgomotului, un incarcator Qualcomm Quick Charge 5 de 65W si niste cabluri. Smartphone-ul Qualcomm cu pret de 1500 de dolari se va lansa pentru cei interesati in Statele Unite, Regatul Unit, Japonia si Coreea de Sud saptamana viitoare.