fbpx

Pretul acestui smartphone de gaming Lenovo de 16GB/512GB

Pretul acestui smartphone de gaming Lenovo de 16GB 512GB

In ciuda unei perioade nesatisfacatoare, producatorii de telefoane nu au renuntat la smartphone-urile de gaming. Stimulate de aparitia serviciilor de gaming in cloud, cum ar fi Google Stadia, companii precum ASUS si Nubia au lansat si recent smartphone-uri de gaming.

Iar Lenovo revine in arena cu un urmas al primului sau smartphone de gaming de anul trecut. Lenovo Legion Phone Duel 2 pastreaza accentul pe utilizarea in modul peisaj, dar include 8 butoane virtuale pentru a fi mai similar cu un gamepad.

CITESTE SI:  Ce pret incredibil are bratara fitness Xiaomi Mi Band 5

Cele 8 butoane includ patru butoane ultrasonice de umar, doua pe spate si doua butoane touch in ecran. Acestea sunt asociate cu un timp de raspuns touch de 720Hz.

Desigur, niciunul dintre aceste controale nu ar conta daca noul smartphone de gaming al Lenovo nu ar avea specificatiile necesare. Dispozitivul Lenovo este cel mai recent dispozitiv care include un cip Qualcomm Snapdragon 888. De asemenea, ecranul e lin la cei 144Hz.

CITESTE SI:  Noua tableta Lenovo Yoga 3 a fost prezentata

Pe langa asta, acest telefon Lenovo integreaza o camera popup pentru selfie pe partea laterala si a fost upgradata la 44MP. Ecranul de 6,92 inci AMOLED Full HD suporta HDR10+.

Lenovo Legion Phone Duel 2 integreaza un sistem de racire alimentat de doua ventilatoare pentru perioadele lungi de gaming. Noul telefon integreaza, de asemenea, acumulatori duali care ofera 5500mAh de energie, pe langa incarcare de 90W si doua porturi USB-C.

CITESTE SI:  Windows Phone este mort. Suportul pentru acesta se incheie astazi si trebuie sa-ti actualizezi smartphone-ul

Pretul de pornire pentru Legion Phone Duel 2 e de aproximativ 1185 de dolari pentru modelul de 16GB/512GB cu docul de incarcare inclus, in timp ce varianta de 12GB/256GB fara accesoriul suplimentar va avea un pret de 948 de dolari.

Acest smartphone de gaming al Lenovo va fi disponibil in China, incepand cu aceasta luna, iar apoi va fi disponibil pe anumite piete din Asia si Europa luna viitoare.