fbpx
Pretul acestui smartphone cu acumulator de 8500mAh

Pretul acestui smartphone cu acumulator de 8500mAh

Compania de smartphone-uri Doogee din China a dezvaluit un nou smartphone interesant. E un telefon dotat cu un acumulator de 8500mAh, ceea ce va asigura o autonomie de cateva zile in utilizare. S-a dezvaluit si la ce pret se va vinde dispozitivul cu acumulator de 8500mAh.

In medie, capacitatea acumulatorilor smartphone-urilor actuale variaza de la 4500mAh la 5000mAh. Ceva peste 5000mAh ar fi o raritate, ceea ce inseamna ca, in general, autonomia telefoanelor e de o zi in utilizare.

CITESTE SI:  De ce Apple Pay are o rata de adoptare redusa in SUA

Dar autonomia nu va fi o problema pentru cel mai nou smartphone al Doogee. Poate ca Doogee nu e un brand popular de smartphone-uri, dar noul telefon S97 Pro al companiei ar putea fi interesant daca autonomia e o prioritate pentru tine.

Asta pentru ca telefonul e dotat cu un acumulator cu o capacitate de 8500mAh, ceea ce inseamna ca autonomia lui va fi de cateva zile. Pe langa acumulator, Doogee S97 Pro e echipat si cu un instrument laser.

CITESTE SI:  Cand s-ar putea lansa prima tableta iPad Pro cu 5G

Acel instrument va putea masura distante, ceea ce poate fi util pentru constructii si lucrari de renovare. Acel instrument poate fi cumparat din magazine si e relativ ieftin.

Pe baza acestor caracteristici, e clar ca Doogee S97 Pro vizeaza anumite categorii de utilizatori, asa ca nu e surprinzator ca celelalte caracteristici includ un design robust si capacitatea de a rezista la temperaturi extreme.

Cat despre specificatii, acest telefon Doogee cu acumulator de 8500mAh nu e cel mai impresionant smartphone aparut pana acum. Ecranul sau e unul 720p de 6,4 inci, integreaza un cip MediaTek Helio G95, 8GB de RAM si o camera cvadrupla in partea din spate.

CITESTE SI:  Ce smartphone de varf ar putea fi Samsung Galaxy F

Pretul acestui smartphone Doogee cu acumulator de 8500mAh e de 330 de dolari. Deci acest telefon ar putea fi potrivit celor pentru care pretul accesibil si autonomia de cateva zile sunt niste prioritati.