fbpx

Polaroid dezvaluie noile sale smartphone-uri Android. Si o tableta

Polaroid dezvaluie noile sale smartphone-uri Android. Si o tableta

Compania Polaroid, care este prezenta pe piata globala de 80 de ani, a anuntat sosirea celor mai noi dispozitive in familia de smartphone-uri Android Polaroid Cosmo si a noii sale tablete 3G Android pe piata din Mexic.

Daca ai crescut in era camerelor cu film, exista mari sanse ca esti familiarizat cu brandul Polaroid. Lucrul prin care camerele Polaroid erau diferite fata de cele ale altor producatori este acela ca puteau printa fotografii pe loc, in timp ce alte camere necesitau ca filmul sa fie developat.

CITESTE SI:  De ce Microsoft inchide aplicatiile dedicate Cortana pentru iOS si Android

Desi conceptul de camere cu printare instanta inca exista in ziua de azi, brandul Polaroid s-a ramificat, iar acum produce si alte lucruri pe langa camere, cum ar fi smartphone-uri, iar acum compania s-a intors cu mai multe smartphone-uri Android care se numesc Polaroid Cosmo K, Cosmo K Plus si, de asemenea, cu o tableta Polaroid Jet C7.

Niciunul dintre aceste dispozitive Android nu este unul de varf. De exemplu, smartphone-ul Android Cosmo K are un display de 5 inch, un procesor quad-core tactat la 1,3GHz, 1GB de RAM, o camera principala de 13MP, o camera frontala de 5MP si o baterie cu o capacitate de 2800mAh.

CITESTE SI:  Compania de smartphone-uri ce se va inchide

Pe de alta parte, smartphone-ul Android Cosmo K Plus, dupa cum indica si numele, este practic o versiune mai mare a smartphone-ului Cosmo K, cu un display de 5,5 inch, dar restul specificatiilor raman la fel.

Cat despre Jet C7, aceasta este o tableta Android de 7 inch cu un procesor quad-core tactat la 1GHz, 1GB de RAM, o baterie de 2650mAh, o camera principala de 5MP si una frontala tot de 5MP. Cam astea sunt specificatiile.

CITESTE SI:  Huawei Enjoy 7 Plus a fost dezvaluit si are o baterie de 4000mAh

Potrivit companiei, niciunul dintre aceste dispozitive nu va fi disponibil in Statele Unite, avand in vedere ca acestea sunt in prezent disponibile numai in Mexic. Dar cine stie, poate ca smartphone-urile si tableta vor ajunge si in Romania.