fbpx

Pe 12 martie am putea face cunostinta cu primul smartphone VAIO

VAIO Logo

La mijlocul lunii trecute, am aflat ca au existat cateva dispozitive care au fost anuntate de VAIO, si anume VAIO Z si VAIO Z Canvas care lasa impresia ca sunt niste tanlete destul de decente.

Acestea fiind spuse, se presupune ca compania are planuri de a intra pe piata smartphone-urilor cu un telefon nou-nout. Ce ziceti despre asta? Compania obisnuia odata sa faca parte din Sony, dar din 2014 compania a intrat sub umbrela Japanese Industrial Partners (JIP).

CITESTE SI:  Specificatiile posibile ale lui Sony Xperia Z4 au fost dezvaluite

Ei bine, noi zvonuri au iesit la iveala care spun ca brandul va debuta cu un smartphone in scurt timp si ca data de lansare a smartphone-ului va fi probabil cea de 12 martie.

Sony inca detine aproximativ 5% din actiunile companiei care, desi nu suna prea mult pe hartie, sunt mai mult decat suficiente pentru ca cele doua companii sa aiba un parteneriat.

CITESTE SI:  Galaxy Note 5 Dual-SIM nu are slot pentru carduri microSD

Luna trecuta, compania a anuntat ultrabook-urile – VAIO Z si VAIO Z Canvas cu procesor Broadwell-U Core i7. Acum, am auzit niste zvonuri cum ca compania ar putea intra in curand pe piata smartphone-urilor, presupusa data de lansare a smartphone-ului fiind pregatita pe 12 martie. Smartphone-ul ar putea avea un display HD de 5 inch, un cip Snapdragon 410 MSM8916 tactat la 1,2GHz, 2GB de RAM si 16GB de memorie interna. De asemenea, viitorul smartphone va avea o camera principala de 13MP, una frontala de 5MP si sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

CITESTE SI:  Apple lucreaza cu Steven Spielberg la o reluare Amazing Stories

Compania a facut parte din Sony, dar din 2014 a ajuns sub conducerea Japanese Industrial Partners (JIP), dar Sony inca detine aproximativ 5% din actiunile VAIO. Acestea sunt informatii neverificate, asa ca tratati aceasta stire cu precautie si nu va entuziasmati prea tare. Nostalgicii laptopurilor Sony VAIO, mai ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *