fbpx

Patentul Samsung pentru un stylus care poate fi deblocat vocal

Patentul Samsung pentru un stylus care poate fi deblocat vocal

Astazi, Biroul pentru Patente si Marci Inregistrate din Statele Unite a publicat o inscriere a unui patent de la Samsung care se refera la un dispozitiv electronic, cum ar fi un Galaxy Note, care are un sistem automat de deblocare a stylus-ului.

Carateristica S-Pen de pe smartphone-urile Samsung Galaxy Note este foarte utila pentru ca iti permite sa desenezi, sa scrii notite de mana si sa interactionezi cu dispozitivul in mai multe moduri. Cu toate acestea, este posibil ca intr-o zi stylus-ul sa alunece din lacasul lui si sa se piarda pe vecie. Asa ca nu pot sa va acuz ca sunteti un pic ingrijorati in privinta asta.

CITESTE SI:  De ce unele aplicatii bancare nu accepta smartphone-ul Samsung Galaxy S10

Din fericire, Samsung are un patent care ar trebui sa va scape de griji. Acest patent pare sa indice ca stylus-ul poate fi deblocat folosind o comanda vocala, ceea ce inseamna ca va exista un mecanism care va tine stylus-ul si care il va elibera atunci cand iti aude vocea (sau o comanda vocala).

Exista mai multe utilizari potentiale pentru aceasta caracteristica, in afara de a te asigura ca acesta ramane la locul lui.

CITESTE SI:  LG G Flex 2 cu procesor Snapdragon 810 ajunge la CES

Una dintre acelea ar putea fi o caracteristica de securitate. In acest mod, telefonul Samsung ar putea preveni ca utilizatorii neautorizati sa-ti foloseasca stylus-ul, potrivit patentului.

De asemenea, acest lucru ar putea fi folosit si cu aplicatiile care necesita o semnatura digitala. Astfel, atunci cand vocea ta deblocheaza stylus-ul, aplicatia va sti cine semneaza documentul, conform patentului.

Mai mult, aceasta caracteristica vocala ar putea fi folosita si pentru a lansa o aplicatie in mod direct. De exemplu, atunci cand ii comanzi vocal telefonului Samsung sa deblocheze stylus-ul pentru ca vrei sa desenezi, acesta va debloca pixul digital si va lansa o aplicatie pentru desenat, in acelasi timp.

CITESTE SI:  Coolpad Ivvi K1 Mini - subtirimea nu are limite

Cu toate acestea, stylus-ul care poate fi deblocat prin comanda vocala este doar un patent, asa ca nu se poate sti daca Samsung va face ca acesta sa devina realitate. Dar oare ce credeti? Este aceasta o caracteristica pe care ati dori sa o vedeti in viitoarele smartphone-uri Samsung Galaxy Note?