Panasonic dezvaluie un smartphone de 1500 de dolari

Panasonic dezvaluie un smartphone de 1500 de dolari

Panasonic nu este neaparat numele care iti vine in minte atunci cand te gandesti la smartphone-uri, dar compania a prezentat recent un dispozitiv la MWC 2016, si anume pe Panasonic FZ-N1, un smartphone care are un pret urias de 1500 de dolari, dar cu siguranta nu din motivul pentru care crezi.

Smartphone-urile care costa atat de mult sunt de obicei echipate cu lux, la fel cum am vazut la smartphone-urile Vertu, dar, in cazul lui Panasonic FZ-N1, motivul pentru care are un pret atat de mare este pentru ca vine cu niste caracterisitici de protectie pe care suntem siguri ca unii dintre voi din anumite industrii le-ar putea aprecia, cum ar fi industria de constructii, cea militara si nu numai.

CITESTE SI:  Ce solutie temporara exista pentru bug-ul Google News care consuma GB de date in fundal

Potrivit Panasonic, smartphone-ul de peste 1000 de dolari va fi evaluat la stropeala cu gradul 6 si a trecut de asemenea printr-un test de tortura in care dispozitivul a rezistat unui numar de 2000 de caderi consecutive de la un metru.

CITESTE SI:  Succesorul lui Sony Xperia Z3+ nu se va numi Xperia Z4, potrivit unor afirmatii

De asemenea, acestea sunt “sigilate complet impotriva prafului si pot fi scufundate in apa la o adancime de pana la un metru timp de 30 de minute, indeplinind cerintele IP65 si IP67. Sticla ecranului consolidata asigura un nivel inalt de fiabilitiate si rezistenta a displayului”.

In ceea ce priveste specificatiile, nu exista prea multe de spus. Smartphone-ul de peste 1000 de dolari va incorpora un display HD de 4,7 inch, iar, la interior, poate fi gasit un cip Qualcomm Snapdragon tactat la 2,3GHz, impreuna cu o cantitate de RAM de 2GB si un spatiu de stocare de 16GB.

CITESTE SI:  Oppo F3 Plus este oficial, integreaza camere frontale dual

Retine ca exista de asemenea doua variante ale smartphone-ului. Exista Panasonic FZ-N1 care este versiunea Android a telefonului si Panasonic FZ-F1 care este versiunea Windows 10 I0T Mobile Enterprise.

Cu toate acestea, ambele versiuni Panasonic vor veni cu acelasi hardware, dar, in ceea ce priveste pretul, smartphone-ul Panasonic FZ-F1 va avea un pret usor mai ridicat – 1600 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *