fbpx

@OnLeaks spune ca LG G4 va avea display de 5,6 inch

LG G3

G3 de anul trecut a venit cu un display de 5,5 inch. Asadar, la ce ne putem astepta de la smartphone-ul LG G4 din acest an? Se gandeste compania sa creasca dimensiunea displayului?

Se gandeste sa-l pastreze la fel? Sau se gandeste chiar sa-l micsoreze un pic? Daca este sa credem zvonurile, smartphone-ul LG G4 din acest an va avea un display usor mai mare. Asta potrivit unei postari de @OnLeaks care sustine pe Twitter ca LG G4 va veni cu un display de 5,6 inch.

CITESTE SI:  @OnLeaks sustine ca One M9 Plus va avea un display un pic mai mare decat cel al lui One M9

Este adevarat ca nu este cu mult mai mare si nu suntem siguri daca se va observa diferenta de marime, dar deocamdata atat stim despre acest smartphone. Probabil compania va pastra rezolutia de anul trecut (QHD), dar pana acum acest lucru nu s-a confirmat.

 G3 a sosit cu un display de 5,5 inch, iar in ceea ce-l priveste pe viitorul smartphone LG G4, ultimele zvonuri sustin ca va fi un pic mai mare. Potrivit unei postari pe Twitter a celebrului leakster @OnLeaks, smartphone-ul LG G4 ar putea ajunge cu un display de 5,6 inch.

CITESTE SI:  VIDEO: LG G4 filmeaza agatat de o drona

Probabil cei 0,1 inch in plus nu se vor observa, dar altceva nu stie in acesta moment. Poate ca se va pastra rezolutia QHD. Smartphone-ul este asteptat sa apara luna viitoare, cu un senzor de amprente si un design curbat intocmai ca cel al lui G Flex 2. Totusi, ramane de vazut.

CITESTE SI:  S-a confirmat faptul ca LG va produce smartphone-ul Nexus pentru 2016

Mai mult, se zvoneste ca smartphone-ul LG G4 nu va veni singur, ci insotit de o versiune mai mare si mai performanta care poate fi incadrata in categoria phablet-urilor. Dar cum G3 poate fi considerat un phablet la cei 5,5 inch ai sai, nu stim inca daca displayul de 5,6 inch este al lui LG G4 sau al versiunii mai performante.