fbpx

OnePlus One primeste un update care rezolva problema touchscreen-ului

OnePlus One primeste un update care rezolva problema touchscreenului

Daca intampini probleme cu touchscreen-ul sau cu conexiunea Bluetooth pe smartphone-ul tau OnePlus One, vei fi incantat sa afli ca unul dintre cele mai recente versiuni ale Cyanogen este aici sa ajute. Ei bine, cel putin asta este ceea ce sustine Cyanogen. Proprietarii de OnePlus One au avut dificultati cu touchscreen-ul inca de cand dispozitivul a fost lansat.

Luna trecuta, proprietarii de OnePlus One au raportat ca aveau ceva probleme cu touchscreen-ul acestui smartphone. Producatorul a emis la scurt timp un update, dar acest nu era perfect, iar atunci cand utilizatorii care aveau aceasta problema l-au testat, update-ul a condus la o consumare excesiva si nenecesara a bateriei.

CITESTE SI:  Xiaomi Redmi Note 3 Pro a fost anuntat oficial

Ei, vestea buna este ca daca ai un smartphone OnePlus One si esti afectat de aceasta problema cu touchscreen-ul, vei fi bucuros sa afli ca OnePlus a lansat inca un update despre care se presupune ca va rezolva dificultatea odata pentru totdeauna.

CITESTE SI:  Acer lanseaza un nou smartphone cu o baterie masiva de 5000mAh

Actualizarea  Cyanogen OS va fi versiunea YNG1TAS213, asa ca fii atent la acesta. Update-ul ar trebui sa rezolve problema touchscreen-ului in teorie, avand in vedere ca utilizatorii vor trebui sa descarce si sa testeze ei insisi update-ul pentru a vedea daca functioneaza.

Cu toate acestea, pe langa dificultatea touchscreen-ului, se asteapta ca update-ul va rezolva si alte probleme, cum ar fi conectivitatea Bluetooth pentru sistemele din masini, precum si trimiterea de MMS-uri prin diferite retele.

CITESTE SI:  LG G8 ThinQ ar putea fi primul smartphone LG cu display 4K

Intreg ROM-ul are peste 500MB. Cu toate acestea, daca telefonul tau OnePlus One ruleaza in prezent versiunea YNG1TAS17L, atunci ar trebui sa fii capabil sa descarci versiunea ulterioara OTA (Over The Air) care are o dimensiunea mult mai rezonabila de 20MB.

Utilizatorii de OnePlus One care vor descarca update-ul vor afla daca acesta rezolva problema touchscreen-ului odata pentru totdeauna.