fbpx

OnePlus Nord. Ce pret incredibil are acest smartphone cu specificatii impresionante

OnePlus Nord. Ce pret incredibil are acest smartphone cu specificatii impresionante

Smartphone-ul OnePlus Nord al companiei din China a fost anuntat oficial. S-au dezvaluit specificatiile si la ce pret de pornire se va vinde acest telefon al companiei chineze. Specificatiile lui OnePlus Nord sunt impresionante si la fel si pretul.

Preturile smartphone-urilor companiei OnePlus din China au crescut de-a lungul anilor, iar vestea buna, pentru cei care credeau ca smartphone-urile acestei companii au devenit prea scumpe, e ca compania chineza a anuntat intre timp oficial cel mai nou telefon al sau, OnePlus Nord.

CITESTE SI:  Ce pret are robotul care prepara o multime de burgeri pe ora

Acest telefon are un pret de pornire de 450 de dolari. Este un smartphone de clasa medie, asa ca sa nu te astepti la hardware de varf, cum ar fi cipul Snapdragon 865.

In schimb, acest telefon va folosi cipul Snapdragon 765G, dar acesta nu e un lucru rau, pentru ca este un telefon care accepta tehnologia mobila 5G, ideal pentru cei care cauta un telefon 5G mai ieftin.

OnePlus Nord cu pret de 450 de dolari va veni cu un ecran AMOLED de 6,44 inci cu rezolutie 2400 x 1800 si cu refresh de 90Hz, ceea ce e o surpriza pentru un dispozitiv de clasa medie.

CITESTE SI:  Smartphone-urile Pixel ale Google pentru 2017 au numele de cod "Muskie" si "Walleye"

De asemenea, smartphone-ul cu pret de 450 de dolari poate integra de la 8GB de RAM pana la 12GB. In plus, spatiul de stocare variaza de la 64GB pana la 256GB. Vine cu o camera cvadrupla in partea din spate (48MP+8MP+5MP+2MP), in timp ce camera frontala este una duala formata dintr-un senzor de 32GB si un senzor de 8MP. Cam astea sunt specificatiile.

CITESTE SI:  De ce s-ar putea sa nu existe iPhone-uri suficiente in acest an, spune Apple

Acestea sunt niste specificatii destul de impresionante pentru un smartphone de clasa medie si ar putea contesta rivalii companiei chineze.

Deocamdata, smartphone-ul OnePlus Nord va fi disponibil in India, Europa si Marea Britanie. Ce parere ai despre asta? Pretul tentant si specificatiile impresionante vor fi reteta succesului pentru OnePlus Nord?