fbpx

OnePlus 8 Pro VS Samsung Galaxy S20 Ultra. Care smartphone e mai rapid

OnePlus 8 Pro VS Samsung Galaxy S20 Ultra. Care smartphone e mai rapid

Intr-un clip video au fost testate smartphone-urile OnePlus 8 Pro si Samsung Galaxy S20 Ultra pentru a vedea care dintre cele doua telefoane Android este mai rapid.

In acest moment, doua dintre cele mai performante smartphone-uri Android de varf sunt OnePlus 8 Pro si Samsung Galaxy S20 Ultra. Asta inseamna ca unii utilizatori oscileaza intre cele doua telefoane.

Multumita unui clip video incarcat pe YouTube, decizia va fi una mai usoara. In clipul video, ambele telefoane sunt puse la un test pentru a vedea care dintre ele este mai rapid.

CITESTE SI:  Sony il va lansa pe Xperia Z4 inainte de septembrie 2015

Pentru context, ambele smartphone-uri Android folosesc acelasi cip Qualcomm Snapdragon 865, dar aici se incheie asemanarile. OnePlus 8 Pro are 12GB de RAM, in timp ce Ultra de la Samsung are mai mult RAM, 16GB.

De asemenea, OnePlus 8 Pro are mai putina stocare (desi ambele telefoane folosesc UFS 3.0) si o rezolutie mai redusa a ecranului. Deci, care smartphone e mai rapid?

CITESTE SI:  Ce refresh va avea probabil monitorul de gaming al Xiaomi

Se pare ca Samsung Galaxy S20 Ultra este usor mai rapid. In test, este clar ca OnePlus 8 Pro este mai lent. In primul tur, smartphone-ul companiei OnePlus din China a scos un timp cu 8 secunde in spatele lui Samsung Galaxy S20 Ultra.

Dar se pare ca, in ciuda faptului ca are mai putin RAM, smartphone-ul OnePlus a reusit sa mentina majoritatea aplicatiilor deschise in fundal. In al doilea tur, acest telefon a avut nevoie de mai putin timp decat telefonul Galaxy S20 Ultra al companiei Samsung din Coreea de Sud.

CITESTE SI:  Caracteristica Play Protect a Google este gata pentru dispozitivele Android. De ce este in stare

Cu toate acestea, nu a fost suficient pentru a recupera decalajul initial de 8 secunde. Totusi, trebuie subliniat ca viteza nu e suficienta pentru a stabili daca un smartphone este bun sau nu. Dar daca aceasta are importanta pentru tine, atunci merita sa ai in vedere aceste rezultate care pozitioneaza telefonul Samsung drept cel mai rapid.