fbpx
Numarul urias in care s-a vandut Samsung Galaxy Fold

Numarul urias in care s-a vandut Samsung Galaxy Fold

Presedintele Young Sohn al companiei Samsung Electronics din Coreea de Sud a dezvaluit in cate unitati s-a vandut smartphone-ul pliabil Galaxy Fold. Numarul e urias, luand in considerare faptul ca acest smartphone cu tehnologie noua si imatura are un pret de 2000 de dolari.

Samsung Galaxy Fold a fost lansat nu cu mult timp in urma si se pare ca se bucura de ceva succes. Asta conform presedintelui Young Sohn al companiei sud-coreene Samsung Electronics.

Acesta a dezvaluit ca compania a reusit sa vanda 1 milion de smartphone-uri pliabile Samsung Galaxy Fold pana acum. Young Sohn a explicat procesul de lansare de produse pentru a primi feedback, feedback pe care nu l-ar fi primit niciodata daca ar fi tinut smartphone-ul pliabil in laborator.

CITESTE SI:  Cum a fost imbunatatit browserul Microsoft Edge in ultima vreme

Cand a fost intrebat de Matt Burns de la TechCrunch daca Samsung s-a simtit confortabil vanzand un dispozitiv cu totul nou la un pret de 2000 de dolari, Young Sohn a raspuns afirmativ, indicand catre numarul de unitati vandute ca justificare.

CITESTE SI:  Cum creeaza Tesla o baterie cu autonomie mai mare si la costuri mai reduse

Ca sa fim cinstiti, ca in cazul noilor tipuri de produse si tehnologii, pot aparea nereguli si defecte. Decizia companiei Samsung din Coreea de Sud de a lansa smartphone-ul pliabil Galaxy Fold pentru publicul larg a scos la iveala unele dintre acele defecte, defecte care nu ar fi fost abordate daca compania tinea smartphone-ul pliabil ca prototip in laborator si nu l-ar fi vandut.

Sigur, unii ar putea spune ca nu e cinstit ca compania sa ceara 2000 de dolari pentru un produs vandut cu tehnologie noua si imatura, dar la urma urmei depinde de client daca doreste sa-si cheltuiasca banii pe acest dispozitiv Galaxy Fold.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Samsung Galaxy S9 va pastra raportul de aspect al displayului

S-a zvonit ca compania Samsung din Coreea de Sud va lansa un nou smartphone pliabil Galaxy Fold in 2020 si speram ca defectele primului model vandut nu se vor repeta la urmatorul model vandut.