fbpx

Noul smartphone pliabil Samsung care ar putea fi surprinzator de ieftin

Noul smartphone pliabil Samsung care ar putea fi surprinzator de ieftin

Un anumit viitor smartphone pliabil al companiei Samsung din Coreea de Sud ar putea fi suprinzator de ieftin. Desi e o versiune mai noua, acesta ar putea fi cu 100 de dolari mai ieftin decat versiunea anterioara a Samsung. Cu toate acestea, aceasta informatie nu e verificata si s-ar putea sa nu fie adevarata.

Nu exista nimic in neregula cu smartphone-urile pliabile. Deoarece acestea sunt inca niste dispozitive noi, e logic sa existe anumite nemultumiri. Dar in viitor se vor imbunatati.

CITESTE SI:  Ce pret are primul player de casete cu Bluetooth 5.0

Principalul factor negativ ar fi faptul ca nu sunt ieftine. Pentru ca unele smartphone-uri pliabile se vand la preturi de 2000 de dolari. Cu toate acestea, daca esti interesat sa cumperi un smartphone pliabil, dar fara a te falimenta, iti recomandam sa fii atent la viitorul telefon Samsung Galaxy Z Flip 3 5G.

Asta pentru ca, potrivit unui tweet de @FrontTron, pretul acestui telefon mai ieftin ar putea fi de 1249 de dolari pentru configuratia cu 8GB RAM si 256GB spatiu de stocare.

CITESTE SI:  Samsung nu va mai lansa update-uri de securitate pentru aceste smartphone-uri de varf

Acest telefon Samsung nu e in niciun caz ieftin, dar e cu 100 de dolari mai ieftin decat predecesorul sau. Ecranele pliabile sunt inca niste lucruri noi, asa ca e ceva normal ca aceste telefoane sunt mai scumpe decat cele obisnuite.

Cu toate acestea, in ceea ce priveste telefoanele obisnuite precum iPhone 12 Pro Max si Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, preturile lor sunt cam aceleasi, asa ca pretul acelui smartphone pliabil nu e foarte revoltator. Desigur, acesta e doar un zvon.

CITESTE SI:  La ce iPhone neobisnuit lucreaza Apple

Doar anuntul oficial al companiei Samsung din Coreea de Sud va confirma pretul. Ce parere ai despre asta? Crezi ca smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip 3 5G chiar va fi mai ieftin cu 100 de dolari decat telefonul anterior? Si daca da, ai fi interesat sa-l cumperi la acel pret?