fbpx
Noul smartphone de gaming cu pret de 249 de dolari

Noul smartphone de gaming cu pret de 249 de dolari

O anumita companie a lansat un nou smartphone de gaming cu design interesant si cu un pret foarte accesibil de 249 de dolari. Dimensiunea ecranului sau e de 6,95 inci, ceea ce inseamna ca acest telefon e util si pentru activitati de multimedia, nu doar pentru jocuri ocazionale.

Noul smartphone Infinix NOTE 11 Pro de la Infinix tocmai s-a lansat cu un accent pe gaming accesibil. De cand compania Samsung din Coreea de Sud a lansat smartphone-urile “Galaxy Note”, alti producatori si-au creat propriile francize “Note”, referindu-se la telefoane focusate pe productivitate si cu ecrane uriase.

CITESTE SI:  Ce alternativa la aplicatia de streaming de jocuri Google Stadia elimina Apple pentru iPhone-uri

Pe langa capabilitatile multimedia inerente datorita ecranului de 6,95 inci, exista la Infinix NOTE 11 Pro si capabilitati pentru jocuri datorita ecranului FHD+ de 120Hz si a noului cip MediaTek Helio G96, pe langa cei 8GB sau 11GB de RAM.

Pretul in Statele Unite al acestui smartphone va fi de circa 249 de dolari. La acest pret, e posibil ca performanta in jocuri va fi relativ redusa. Dar sunetul pare promitator datorita suportului DTS.

CITESTE SI:  Diferentele dintre smartphone-urile Samsung Galaxy S10

Ecranul de 6,95 inci si sunetul vor oferi o experienta captivanta in gaming si multimedia. Unii apreciaza telefonul pentru designul sau care e modern si fara surplusuri inutile.

Conform specificatiilor oficiale, sistemul de camera posterioara include un senzor principal de 64MP. Rezolutia camerei selfie e de 16MP, ceea ce e decent la pretul smartphone-ului de gaming.

CITESTE SI:  VIDEO: Panasonic lanseaza camera 4K Lumix GX9 de 20,3MP - specificatii si pret

Per ansamblu, Infinix Note 11 Pro e un telefon atractiv la pretul sau si ii permite companiei sa concureze pe o piata foarte competitiva. Dar unii considera ca acest telefon e mai degraba un telefon pentru multimedia decat unul pentru jocuri.

Ce parere ai despre smartphone-ul de gaming Infinix NOTE 11 Pro cu pret de 249 de dolari? Ai cumpara un astfel de smartphone de gaming cu performanta limitata?