fbpx

Nokia 230 si Nokia 230 Dual SIM au fost anuntate

Nokia 230 si Nokia 230 Dual SIM au fost anuntate

Se pare ca Microsoft nu a uitat de cei care vor un telefon si dispun de un buget foarte mic. Avand in vedere ca faptele vorbesc mai mult decat vorbele, lansarea oficiala a lui Nokia 230, precum si a lui Nokia 230 Dual SIM, se intampla sa ofere un telefon cu functii de baza care de asemenea incearca sa tina pasul cu vremurile, permitandu-ti sa capturezi selfie-uri indiferent de momentul zilei.

Mai mult, am putea spune ca Nokia 230 arata destul de bine. Nokia 230 su Nokia 230 Dual-SIM sunt o noua pereche de telefoane de calitate premium echipate cu functia de internet care vor veni cu doua camere de 2MP.

CITESTE SI:  De ce nu vei putea cumpara cu usurinta smartphone-ul Samsung Galaxy XCover Pro

Una dintre ele va fi localizata in partea din spate cum este si normal, in timp ce cealalta camera va fi situata in partea din fata, fiind perfecta pentru iubitorii de selfie-uri.

Ambele camere vor veni cu un blit LED pentru a te asigura ca totul va fi clar capturat in cazul in care le folosesti in conditii de lumina scazuta.

CITESTE SI:  Cand isi va lansa Huawei cipurile 5G comerciale

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a captura un selfie este sa activezi camera cu butonul scurtatura pentru camera, sa privesti catre telefon, sa zambesti si cam atat.

Poti chiar sa impartasesti selfie-ul si cu restul lumii chiar dupa ce il capturezi cu ajutorul butonului “share”.

Spatele din aluminiu de culoare argintie face cu siguranta ca Nokia 230 sa se simta ca fiind un telefon robust.

CITESTE SI:  Cat e de usor de reparat smartphone-ul Samsung Galaxy S10

Se asteapta ca ambele telefoane vor avea un pret de aproximativ 55 de dolari fara alte taxe si ar trebui sa fie lansate in luna decembrie in India, Asia si Orientul Mijlociu.

Pe celelalte piete, Nokia 230 va ajunge anul viitor. Inca un telefon ieftin din partea Microsoft care ii va atrage pe cei care nu stau prea bine cu bugetul sau care vor un dispozitiv mai simplu. [Conferinta de presa]