fbpx

Nokia 222 este telefonul Microsoft de 37 de dolari cu o luna de autonomie

Nokia 222 este telefonul Microsoft de 37 de dolari cu o luna de autonomie

Avand in vedere ca Microsoft face concedieri in diviziile sale mobile, compania a lansat doua noi telefoane Series 30 cu internet care ii vizeaza pe cei care cumpara pentru prima data un telefon. Este vorba despre Nokia 222 si varianta sa Dual SIM.

Multi au asteptat ca Microsoft sa lanseze cele doua telefoane Microsoft Lumia de care tot am auzit. Microsoft a lansat astazi doua noi dispozitive, dar acestea sunt departe de a fi acele smartphone-uri Lumia.

CITESTE SI:  Ce specificatii are smartphone-ul Android Go cu pret de 90 de dolari al Xiaomi

Compania a lansat astazi telefoanele Microsoft Nokia 222 si Nokia 222 Dual SIM, poate inca sa foloseasca brandul, asa ca nu fi confuz si incepe sa te gandesti ca compania din Finlanda este din nou in joc.

Aceastea sunt niste smartphone-uri ieftine care vizeaza pietele in curs de dezvoltare. Tehnic, aceste telefoane Microsoft nu sunt smartphone-uri, dar sunt capabile sa faca mai multe decat un telefon simplu conventional.

Atat Nokia 222, cat si varianta sa Dual SIM vor veni cu Facebook. Twitter, Facebook, Messenger si Skype, acestea le vor permite utilizatorilor sa navigheze pe internet prin conexiuni 2,5G.

CITESTE SI:  Asa arata primul smartphone pliabil al Samsung

Dispozitivele au de asemenea o camera principala de 2MP. Evident, calitatea fotografiilor nu va fi spectaculoasa, dar, pentru cineva care cauta un dispozitiv ieftin, va fi numai bun.

Microsoft promite o durata de timp in standby pentru Nokia 222 si de 21 de zile pentru varianta dual SIM, in timp ce ambele ofera o autonomie in convorbiri de 20 de ore.

CITESTE SI:  De ce consola Xbox One se vinde mai putin bine decat PS4, probabil

Telefoanele cu autonomie de o luna in standy au incorporat un MP3 Player si un radio FM cu suficienta energie pentru pana la 45 de ore de radio si pana la 50 de ore de redare mp3.

Nokia 222 si Nokia 222 Dual-SIM vor fi lansate in anumite piete de luna viitoare si vor costa 37 de dolari fara taxele locale.