fbpx

Noile smartphone-uri uimitoare Huawei Mate 30 sunt oficiale – specificatii si preturi

Noile smartphone-uri uimitoare Huawei Mate 30 sunt oficiale - specificatii si preturi

Huawei tocmai a lansat oficial cel mai recent smartphone de varf uimitor al sau – Huawei Mate 30 Pro. De asemenea, a lansat si o varianta mai accesibila ca pret – Mate 30.

Anuntul este unul pozitiv si negativ in acelasi timp. Asta pentru ca hardware-ul si specificatiile smartphone-urilor sunt destul de impresionante, dar serviciile si aplicatiile Google nu sunt preinstalate pe cele doua telefoane.

Mate 30 Pro are un design emblematic pentru smartphone-urile de la Huawei. Elementul definitoriu este sistemul de camera din partea din spate care poate parea mai elegant si mai puternic decat sistemul de camera al lui iPhone 11.

Sistemul de camera al smartphone-ului uimitor Mate 30 Pro include obiectivi de 40MP + 40MP + 8MP + senzor de adancime. Mate 30 Pro primeste un upgrade urias in ceea ce priveste camerele, camera Ultrawide venind cu un senzor mai mare si cu o deschidere mai mare.

CITESTE SI:  Acer Liquid Jade si Liquid E700 - smarphone-uri de 5 inch quad-core

De asemenea, Huawei ofera acestui smartphone uimitor lansat oficial capacitatea de inregistrare video HD la 7680 de cadre pe secunda (FPS). Alte optiuni slow-motion ale sale includ captura video Full HD la 1920 cadre pe secunda si 4K la 480FPS.

Printre alte specificatii se numara ecranul de 6,53 inci cu margini curbate, bateria de 4500mAh, incarcarea cu fir la 40W, incarcarea wireless la 27W, procesorul Kirin 990, 8GB de RAM, spatiul de stocare de 256GB.

CITESTE SI:  Sondaj: Clientii de iPhone X sunt satisfacuti, cu exceptia unui singur lucru

Varianta 4G a smartphone-ului Huawei are un pret de 1099 de euro, in timp ce varianta 5G are un pret de 1199 de euro. De asemenea, Porsche Edition cu spatiu de stocare de 512GB si 12GB de RAM are un pret de 2095 de euro.

Butoanele de volum ale smartphone-ului Huawei au fost inlocuite cu un senzor capacitiv. Hardware-ul de deblocare faciala 3D e folosit si ca senzor de miscare asemanator Kinect.

Ca de obicei, Huawei are o varianta mai accesibila ca pret, Mate 30 – cu un pret de 799 de euro. Sistemul sau de camera contine obiectivi de 16MP + 40MP + 8MP.

CITESTE SI:  Wickedleak Wammy Titan 4 - smartphone cu acumulator de 5330mAh

Specificatiile smartphone-ului Huawei sunt foarte asemanatoare cu cele ale modelului Pro. Mate 30 are ecran de 6,62 inci, baterie de 4200mAh, incarcare cu fir de 40W, incarcare wireless de 27W, procesor Kirin 990, 8GB de RAM, 128GB spatiu de stocare. Cam astea sunt specificatiile.

Aceste noi smartphone-uri Mate 30 uimitoare lansate oficial nu vor veni cu aplicatiile Google si nici cu Play Store. Huawei are propriul magazin de aplicatii cu zeci de mii de aplicatii, dar inca nu se compara cu Play Store.