fbpx
Noile smartphone-uri pliabile Samsung s-au vandut intr-un milion de unitati in aceasta tara

Noile smartphone-uri pliabile Samsung s-au vandut intr-un milion de unitati in aceasta tara

Intr-o anumita tara, cele mai noi smartphone-uri pliabile ale companiei Samsung din Coreea de Sud s-au vandut intr-un milion de unitati, conform unor informatii. Acest lucru e interesant si indica faptul ca oamenii sunt interesati de acest nou design de telefoane care se pliaza, chiar daca sunt cam scumpe.

In ultima perioada, compania Samsung din Coreea de Sud a lansat doua noi smartphone-uri pliabile: Galaxy Z Fold 3 si Galaxy Z Flip 3. In ciuda obstacolelor cu primul telefon care se pliaza al companiei, Samsung a perseverat cu fiecare nou model.

CITESTE SI:  Coreea de Sud crede ca hackerii nord-coreeni au hack-uit bursa Coincheck

Conform unei stiri de Korea Herald, vanzarile interne (din Coreea de Sud) ale noilor smartphone-uri pliabile Samsung insumeaza acum in jur de 1 milion de unitati.

Acest lucru e impresionant, mai ales cu preturile acestor dispozitive. Acest lucru indica faptul ca, chiar daca aceste smartphone-uri pliabile ale companiei sud-coreene sunt scumpe, oamenii sunt dispusi sa le cumpere.

CITESTE SI:  Samsung confirma ca precomenzile pentru Galaxy S8 le-au depasit pe cele ale lui Galaxy S7

De asemenea, se pare ca ritmul vanzarilor e similar cu cel al lui Galaxy Note 10 si lui Galaxy S8, aceste doua telefoane stabilind un record in privinta timpului necesar a fi vandute intr-un milion de unitati in aceasta tara.

Retine ca aceste date sunt doar pentru Coreea de Sud, vanzarile globale depasind cu siguranta vanzarile din acea tara. E interesant faptul ca smartphone-urile Samsung care se pliaza sunt atat de cumparate si apreciate.

CITESTE SI:  Ce fel de asistent virtual nou dezvolta Facebook

Designul acestor telefoane Samsung e atragator si pe oameni nu-i deranjeaza eventualele probleme hardware sau limitari, pentru ca designul e unul nou si inca netestat 100%. De asemenea, ca in cazul designurilor primelor smartphone-uri aparute, designul telefoanelor care se pliaza se va armoniza.

Ce parere ai despre faptul ca noile smartphone-uri pliabile ale companiei sud-coreene Samsung s-au vandut intr-un milion de unitati in Coreea de Sud?