fbpx

Noi zvonuri despre HTC One M9 Plus

HTC One M9 Plus

HTC One M9 a fost anuntat acum nu mult timp in urma cu mare entuziasm din partea companiei, asa ca suntem siguri ca unii poate au uitat de viitorul HTC One M9 Plus. Se pare ca exista o noua informatie care indica faptul ca smartphone-ul s-ar putea lansa mai devreme decat ne asteptam.

Acest presupus smartphone a aparut in cateva imagini, sa nu mai mentionam ca a fost acompaniat de cateva rezultate de benchmark care ne ofera niste idei destul de clare in legatura cu specificatiile tehnice ale lui HTC One M9 Plus.

CITESTE SI:  Cati bani a pierdut LG in domeniul smartphone-urilor

Cei ca @upleaks sunt cei din spatele acestor scurgeri de informatii, iar acestia au explicat de asemenea ca smartphone-ul va aparea in regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) si ca data de lansare va fi in primul trimestrul al anului 2015. Avand in vedere ca aproape se incheie primul trimestru al anului, poate ca ar fi mult mai realista o data de lansare in cel de-al doilea trimstru, nu credeti?

CITESTE SI:  Cum ar putea imbunatati Apple camera Face ID pentru iPhone-uri

HTC One M9 a fost anuntat la MWC acum ceva timp si se pare ca si One M9 Plus si-ar putea face aparitia dar sub numele de HTC One M9+. Se presupune ca smartphone-ul va fi echipat cu un display de 5,2 inch cu rezolutie QHD, procesor Snapdragon 810 sau MediaTek MT6795, 3GB de RAM, 32GB de memorie interna si senzor de amprente.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone X VS Galaxy Note 8 - Care este mai rapid pe LTE 4G

A aparut o scurgere de informatii care indica faptul ca smartphone-ul HTC One M9 Plus se va lansa mai devreme decat era asteptat, precum si niste imagini si rezultate de benchmark ale presupusului smartphone. Acestea au fost publicate de leaksterul @upleaks care a mai precizat ca smartphone-ul HTC ar putea fi lansat in Europa, Orientul Mijlociu si Africa in primul trimestru al anului 2015.

Facebook