fbpx

Noi imagini neoficiale cu HTC One M9 Plus

HTC One M9 Plus

Zvonurile in legatura cu viitorul smartphone de varf al HTC inca nu inceteaza sa circule. Vorbim despre smartphone-ul HTC One M9 Plus. Din ceea ce putem vedea, smartphone-ul are un display mai mare si cateva trucuri.

O presupusa imagine a smartphone-ului One M9 Plus a aparut online impreuna cu cateva specificatii. Se spune ca HTC One M9 Plus va avea un display QHD de 5,5 inch, va fi propulsat de procesorul Snapdragon 810 al Qualcomm si are 3GB de RAM, pe langa un senzor de amprente si o camera principala dual.

CITESTE SI:  HTC One M9 Plus va fi probabil lansat la MWC 2015

Avand in vedere ca aceasta este o sursa noua care nu prea a avut dreptate, nu ne putem baza prea mult pe aceste informatii oferite. Este adevarat ca compania taiwaneza a lansat versiuni marite ale smartphone-urilor lor de varf in trecut si nu ar fi surprinzator daca compania ar face la fel si de aceasta data.

Exista o alta posibilitate ca ceea ce vedem aici ar putea fi un prototip al smartphone-urilor HTC One M9. Poate ca acea era o noua versiune a dispozitivului pe care compania a testat-o la un moment dat. Phablet-urile anterioare ale companiei nu au avut difuzoarele stereo BoomSound care se gasesc de obicei in partea de sus si de jos a smartphone-urilor de varf HTC.

CITESTE SI:  De ce compania Google a fost data acum in judecata

HTC va dezvalui in curand phabletul One M9 Plus care este un One M9 mai mare si cu specificatii imbunatatite. Prin intermediul lui @upleaks au aparut noi imagini ale phabletului in privinta carora nu garantam ca sunt reale.

CITESTE SI:  Pe langa smartphone-ul LG V30 ar putea fi anuntat si smartphone-ul LG V30 Plus - specificatii

Imaginile confirma zvonurile anterioare in legatura cu senzorul de amprente digitale. In rest, se speculeaza ca One M9 Plus va fi propulsat de un procesor MediaTek, va fi echipat cu un display QHD de 5,5 inch si ca va avea camere imbunatatite. Phabletul s-ar putea lansa pe data de 8 aprilie la Beijing in cadrul unui eveniment organizat de HTC.

Facebook