fbpx

Nivelul de rezistenta al smartphone-ului pliabil Samsung Galaxy Z Fold 2

Nivelul de rezistenta al smartphone-ului pliabil Samsung Galaxy Z Fold 2

Samsung Galaxy Z Fold 2 a fost dezvaluit de cateva saptamani, ceea ce inseamna ca testerii au avut ceva timp la dispozitie pentru a testa rezistenta acestui smartphone pliabil.

Un test de rezistenta realizat de YouTuberul JerryRigEveryThing (alias Zack Nelson) indica faptul ca balamaua lui Galaxy Z Fold 2 e pe masura celor declarate de compania Samsung care preciza ca e mai rezistenta decat pe Galaxy Fold.

In urma unor teste de rezistenta pe diferite suprafete ale dispozitivului Samsung, JerryRigEverything a pus ceva nisip pe balama. Acesta a dezvaluit ca deschiderea si inchiderea smartphone-ului pliabil a fost la fel de eficace ca inainte de asta.

CITESTE SI:  Uber inca crede in viitorul masinilor fara sofer, spune CEO-ul

Cititorul de amprente a avut nevoie de mai mult timp pentru a recunoaste amprenta, dar a functionat in continuare. Asta pana ce JerryRigEverything a afectat mai drastic acel cititor.

La fel ca pe Z Flip, Samsung Galaxy Z Fold 2 are un sistem de perii in interiorul balamalei. De asemenea, JerryRigEverything a descoperit ca balamaua a reusit sa fie rezistenta in testul de indoire.

CITESTE SI:  Cineva zice ca Apple va lansa produse care ii vor ului pe clienti

Indoirea balamalei lui Samsung Galaxy Z Fold 2 in directia gresita nu a deteriorat ecranul principal. Pe de alta parte, la ceva timp dupa ce criticii au intrat in posesia lui Galaxy Fold, au fost subliniate unele nereguli, in special cu ecranul si cu balamaua.

Samsung a amanat lansarea acelui smartphone pliabil pentru a veni cu imbunatatiri, inclusiv etansarea balamalei pentru a preveni patrunderea resturilor in interior.

CITESTE SI:  De ce un angajat Apple care lucra la masini autonome a fost arestat

Rezistenta smartphone-ului pliabil Z Fold 2 cu siguranta s-a imbunatatit in comparatie cu smartphone-urile pliabile anterioare. Cu toate acestea, poate ca nu ar fi o idee rea sa nu duci cu tine smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Fold 2 cu pret de 2000 de dolari in locuri in care poate acumula nisip si alte lucruri, chiar daca pare rezistent la prima vedere.