fbpx
Google-Nexus-6

Motorola produce un smartphone in stil Nexus 6 cu 4GB de RAM

Motorola lucreaza in secret la un nou smartphone care este foarte similar cu Nexus 6, potrivit unor surse din interior.

Presupusul smartphone-phablet Motorola Droid va avea aceeasi structura fizica ca si cea a lui Google Nexus 6 produs de Motorola, a raportat Droid Forums citand surse Motorola din interior. Publicatia a mai mentionat ca smartphone-ul va avea specificatii imbunatatite.

Desi se speculeaza acelasi display de 5,9 inch Quad-HD (1440×2560 pixeli) ca si Nexus 6, se spune ca smartphone-ul va veni cu urmatoarea generatie de procesor Qualcomm Snapdragon 810 pe 64 de biti; 4GB de RAM; si un acumulator masiv de 4000mAh.

CITESTE SI:  Xiaomi Redmi 3 Pro a fost dezvaluit

Prognosticurile sugereaza ca smartphone-ul u 4GB RAM s-ar putea lansa undeva la mijlocul anului 2015 si exista posibilitatea ca va fi un brand Motorola non-Nexus si nu un smartphone Droid.

Desi speculatiile par cam exagerate pentru noi, ele coincid oarecum cu planurile scurse ale companiei pentru 2014 care indicau in luna august ca compania americana lucreaza la opt noi dispozitive.

CITESTE SI:  Ce avantaje exista din faptul ca Adidas vinde adidasi prin AR

Planurile scurse au mentionat cateva dispozitive Motorola, dintre care multe si-au facut aparitia, dar un dispozitiv, in special, pare a fi cel la care se refera Droid Forums – Moto S fara brandul Nexus.

Raportul a afirmat ca in cazul in care succesorul smartphone-ului Moto X cu display de 5,2 inch nu se descurca bine in ceea ce priveste vanzarile, Motorola se va debarasa de pretinsul Moto S cu display de 5,9 inch si va lansa in schimb un Moto X Play de 5,2 inch.

CITESTE SI:  Despre smartphone-ul Samsung cu tematica Jocurile Olimpice din Tokio

Acest lucru nu avea sens atunci si nici acum, pentru ca daca Moto X (Gen 2) cu display de 5,2 inch nu merge pentru companie, este mult mai probabil ca producatorul sa se debaraseze de Moto X Play pentru Moto S cu ecran mare.