fbpx
Moto X - spate din piele

Motorola ne aminteste ca Moto X a fost primul smartphone cu piele veritabila

Cu lansarea lui LG G4, trebuia sa ne intrebam daca decizia companiei LG de a lansa un smartphone cu spatele din piele este una inteligenta. La urma urmei, am vazut cum Samsung a incercat designul cu imitatie de piele care nu a fost prea bine primit, sa nu mai spunem ca nici smartphone-urile Motorola Moto X cu spate din piele veritabila nu prea se cumpara.

Cu toate acestea, aceasta este alegerea companiei LG si, pana acum, aceasta pare sa fie destul de buna. Acestea fiind spuse, se pare ca Motorola a profitat de aceasta oportunitate pentru a reaminti companiei LG ca ei au fost primii care au venit cu un smartphone (Motorola Moto X) cu piele veritabila. Trebuie sa recunoastem ca materialul natural al companiei LG si alegerea designului arata mai bine si se simte mai bine.

CITESTE SI:  Care ar putea fi primul smartphone 5G din lume

Dupa multe saptamani de asteptare LG G4 a fost in sfarsit dezvaluit. Inca de dinainte de anunt se stia ca viitorul smartphone de varf al LG va veni cu un spate din piele veritabila, iar ziua de ieri a venit ca o confirmare.

CITESTE SI:  Ce planuri mari ar putea avea Apple pentru senzorii de amprente in-display

Motorola nu a lansat ieri niciun dispozitiv, dar a tinut sa precizeze pe Twitter ca LG G4 nu este atat de unic. Compania Motorola a postat o imagine pe Twitter in care ne reaminteste ca Moto X si Moto 360 vin in variante cu piele veritabila inca de anul trecut. Pentru pielea veritabila de pe Motorola Moto X trebuie sa platesti un cost suplimentar de 25 de dolari.

CITESTE SI:  Smartphone-urile ASUS ZenFone 4 si ZenFone 4 Pro au fost anuntate - specificatii oficiale

Cu siguranta LG G4 va avea un pret mai ridicat din cauza materialului natural, dar compania nu a dezvaluit inca pretul smartphone-ului. Spatele din piele veritabila al lui Moto X nu este exact la fel ca cel al lui LG G4. Smartphone-ul coreean are cusaturile pe mijloc, ceea ce il diferentiaza un pic de Moto X, conferindu-i un aspect diferit fata de smartphone-ul Motorola.