fbpx
Motorola Moto G (2015) a fost anuntat oficial in India

Motorola Moto G (2015) a fost anuntat oficial in India

In cadrul unui eveniment care a avut loc in India, Motorola a anuntat oficial smartphone-ul Moto G (2015). Acestea fiind spuse, dispozitivul ar trebui sa fie acelasi cu cel care a fost anuntat in Statele Unite, asa ca in ceea ce priveste hardware-ul, ne indoim ca va exista vreo diferenta.

Asadar, ce are smartphone-ul Motorola Moto G (2015) pregatit pentru noi? Potrivit zvonurilor, smartphone-ul Motorola anuntat oficial in India va integra un display de 5 inch si va fi propulsat de un cip Qualcomm Snapdragon 410 quad-core impreuna cu 1GB sau 2GB de RAM, in functie de modelul pe care il alegi.

CITESTE SI:  Microsoft a progresat uluitor cu traducerea automata din chineza in engleza

Smartphone-ul Motorola va integra de asemenea o camera principala de 13MP care are acelasi senzor gasit si pe Nexus 6. In plus, camera principala va avea blit dual-tone si o deschidere f/2.2, iar camera secundara va fi de 5MP.

Smartphone-ul Motorola Moto G (2015) anuntat oficial in India va fi alimentat de un acumulator de 2470mAh si va fi certificat IPX7, ceea ce inseamna ca ar trebui sa reziste stropelilor din piscina.

CITESTE SI:  Unde construieste Huawei o fabrica de cipuri

Capacitatea de stocare a smartphone-ului anuntat oficial in India va fi de 8GB pentru modelul cu 1GB de RAM si 16GB pentru modelul cu 2GB de RAM. Motorola Moto G (2015) va dispune de mai multe caracteristici preinstalate, cum ar fi Moto Display, Quick Capture si Chop Twice.

Cea din urma le permite utilizatorilor sa porneasca blitul scuturand smartphone-ul de doua ori. Motorola Moto G (2015) va avea de asemenea acces la Moto Maker, dar avand in vedere ca inca nu este disponibil in India, compania va oferi in schimb capace de spate personalizabile.

CITESTE SI:  Windows 10 va inlocui pe Android?

In India, pretul smartphone-ului Motorola Moto G (2015) cu 1GB de RAM si 8GB spatiu de stocare este de 187 de dolari. In cazul modelului cu 2GB de RAM si 16GB spatiu de stocare, pretul este de 203 dolari.

Cu toate acestea, acestea sunt preturile pentru piata din India, iar acestea ar putea fi diferite in tara noastra.