fbpx

Motorola Droid Turbo 2 si Motorola Droid MAXX 2 au tehnologie nanocoating

Motorola Droid Turbo 2 si Motorola Droid MAXX 2 au tehnologie nanocoating

Cei dintre voi care sperau sa-l poata scufunda pe Motorola Droid Turbo 2 in apa, pot uita de asta. Potrivit unui document, atat Motorola Droid Turbo 2, cat si  Droid MAXX 2 vor avea aceeasi tehnologie nanocoating gasita pe Motorola Droid Turbo si alte dispozitive mai recente. Cu nanocoating, un telefon amenintat poate supravietui stropelii si poate chiar fi folosit in ploaie usoara.

Se pare ca a avea un telefon rezistent impotriva apei nu este atat de simplu ca si cum ai cumpara un telefon Sony, mai ales ca Sony a clarificat indicatiile de rezistenta impotriva apei nu cu mult timp in urma.

CITESTE SI:  Wiko anunta Highway Star 4G si Highway Pure 4G - specificatii

Asta e pacat, mai ales pentru cei carora le place sa fie mai aventurosi cu fotografia subacvatica sau cu momentele de shooting pe mobil care i-ar putea aduce in contact cu apa pentru o scurta perioada de timp.

Acestea fiind spuse, cei care sperau sa-l puna la inmuiat pe Motorola Droid Turbo 2 pot uita de asta, sa nu mai spunem ca Motorola Droid Turbo 2 precum si Motorola MAXX 2 vor veni cu o tehnologie nanocoating similara care este gasita pe Droid Turbo dar si alte telefoane mai recente.

CITESTE SI:  VIDEO: Un barbat reactioneaza la tehnologie dupa ce a stat la inchisoare vreme de 44 de ani

Ce face stratul nanocoating? Ei bine, stratul nanocoating se va asigura ca un telefon amenintat este capabil sa supravietuiasca stropelii cu apa si poate fi folosit atunci cand este burnitat foarte usor, dar daca l-ai lua cu tine la scufundari? Am putea recunoaste ca acesta este un mare-mare “nu”.

CITESTE SI:  Directorul Samsung Mobile se inclina pentru a recastiga increderea consumatorilor

A treia generatie a telefonului Motorola Moto G a venit cu certificare IPX7 care, teoretic vorbind, ii permite sa stea scufundat in apa pana la o adancime de aproximativ un metru pentru maxim 30 de minute fara sa sufere nicio stricaciune. Ei bine, presupunem ca poate ai vrea sa cauti in alta parte un telefon cu adevarat rezistent la apa.

Sursa: phonearena.com