fbpx
Moto Z Play si Hasselblad Moto Mod au fost anuntate oficial

Moto Z Play si Hasselblad Moto Mod au fost anuntate oficial

Cu Mod-urile, am intrat in urmatoarea era a tehnologiei mobile. Cand iti poti transforma smartphone-ul in exact ce ai nevoie sa fie, posibilitatile sunt nelimitate. Lenovo a introdus de asemenea un nou membru in familia Z – Moto Z Play.

Am auzit zvonuri despre smartphone-ul Z Play si noul Hasselblad Moto Mod si se pare ca Lenovo/Motorola au aparut la IFA anuntand oficial atat pe Moto Z Play cat si pe Hasselblad True Zoom Moto Mod, care, apropo, poate fi folosit si cu alte modele Z in caz ca te intrebai.

CITESTE SI:  Xiaomi a profitat din plin de cresterea globala a vanzarilor de smartphone-uri

Incepand cu smartphone-ul Moto Z Play anuntat oficial, la ce ne putem astepta? Daca ai urmarit stirile, exista sanse ca ai auzit ceva despre acesta, dar in caz ca nu ai auzit, avem o mica recapitulare a specificatiilor sale.

Moto Z Play anuntat oficial va integra un display Super AMOLED Full HD de 5,5 inch. In interior, poate fi gasit un procesor octo-core de 2.0GHz acompaniat de 3GB de RAM.

CITESTE SI:  S-a confirmat faptul ca LG va produce smartphone-ul Nexus pentru 2016

De asemenea, smartphone-ul va veni cu o camera principala de 16MP cu autofocalizare laser si va fi disponibil in aceasta luna.

Va exista de asemenea Moto Z Play Droid Edition pentru cei care sunt pe Verizon. Pretul smartphone-ului deblocat este de 450 de dolari, in timp ce versiunea Verizon ii va costa pe clienti 17 dolari pe luna in urmatoarele 24 de luni.

Cat despre Hasselblad True Zoom, acesta este un Mod care va merge bine cu smartphone-urile Z. Integreaza un obiectiv cu zoom optic de 10x si blit Xenon.

CITESTE SI:  VIDEO: Este oficial: Google anunta Android 8.0 Oreo, iar acesta se va lansa in curand pentru dispozitive

Are propriul buton dedicat de declansare, controale fizice zoom si poate chiar captura RAW. Utilizatorii vor primi de asemenea acces la software-ul Phocus al Hasselblad pentru editarea imaginilor lor si li se va oferi doi ani de stocare de calitate pe Google Photos. Nu va fi ieftin, avand in vedere ca pretul smartphone-ului este de 299 de dolari.