fbpx

Moto X Style invinge smartphone-urile iPhone 6 si Xperia Z3+ intr-un test pentru camera

Moto X Style invinge smartphone-urile iPhone 6 si Xperia Z3+ intr-un test pentru camera

Cand Motorola a anuntat noul smartphone Moto X Style, compania a spus ca acesta are una dintre cele top trei camere din lume, bazandu-se pe testarea expertilor de la DxOMark.

Acum, acele rezultate au fost publicate si se pare ca Motorola nu a mintit. Noul sau smartphone Moto X Style este practic evaluat in test ca avand a doua cea mai buna camera de smartphone pana in prezent, dupa Galaxy S6.

Asadar, Motorola Moto X Style a fost anuntat oficial, dar se pare ca in ciuda acestui lucru cei de la DxOMark au reusit practic sa puna mana pe dispozitiv mai demult si au efectuat mai multe teste pentru camera.

CITESTE SI:  Cum a fost pedepsita Oppo pentru ca a trisat cu doua smartphone-uri in teste

In mod surprinzator, camera lui Moto X Style s-a descurcat destul de bine, potrivit rezultatelor. De fapt, s-a descurcat atat de bine incat a depasit smartphone-urile iPhone 6 si Sony Xperia Z3+ care aveau niste scoruri destul de bune in urma testelor DxOMark.

Smartphone-urile pe care Moto X Style aproape era sa le invinga in testul de camera sunt Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge. Moto X Style, care a invins smartphone-urile iPhone 6 si Sony Xperia Z3+, a obtinut un scor de 83 de puncte din 100, ceea ce inseamna ca se afla la o distanta de 3 puncte de Samsung.

CITESTE SI:  De ce Apple le ofera utilizatorilor de iPhone-uri scoruri de incredere

Potrivit lui Kevin Carter de la DxOMark, “Scorurile pentru Expunere si contrast si culoare sunt la egalitate cu cele ale Samsung Galaxy S6 Edge si iPhone 6 Plus si a ramas competitiv pentru Autofocus, detalii si pentru controlul zgomotului si artefacte”.

CITESTE SI:  Ce parere avem despre Xiaomi Redmi Note si Note 4G

Acesta lauda balanta de alb precisa a camerei smartphone-ului Moto X Style in test, precum si autofocalizarea si stabilizarea cand vine vorba despre filmat.

Avand in vedere ca Motorola nu este tocmai o companie pe care ai asocia-o neaparat cu camerele de smartphone-uri, acest lucru suna destul de promitator. Cu toate acestea, tie iti ramane decizia de a alege camera cea mai potrivita pentru tine.