fbpx

Motivul pentru care Samsung ar fi lansat acum un update pentru smartphone-urile Galaxy S6 si Galaxy Note 5

Motivul pentru care Samsung ar fi lansat acum un update pentru smartphone-urile Galaxy S6 si Galaxy Note 5

Compania Samsung din Coreea de Sud a lansat un nou update surprinzator. Este surprinzator pentru ca l-a lansat pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S6 si Galaxy Note 5 care au fost lansate acum 5 ani in urma.

Smartphone-urile Android sunt de obicei abandonate in ceea ce priveste update-urile, dupa aproximativ 3 ani de la lansarea lor. Avand in vedere ca producatorii de smartphone-uri Android produc o serie intreaga de dispozitive diferite in fiecare an, nu este de mirare ca acestia nu-si pot concentra resursele pe dispozitive mai vechi, asa ca se concentreaza in special pe cele mai noi.

CITESTE SI:  Urmatorul cip Qualcomm va fi produs de catre Samsung [zvon]

Cu toate acestea, spre surprinderea tuturor, Samsung a lansat recent o actualizare de firmware pentru smartphone-urile Galaxy S6 si Galaxy Note 5, ambele fiind lansate acum 5 ani si fiind considerate de unii depasite si invechite.

Changelog-ul pentru acest firmware nu ne dumireste, dar SamMobile speculeaza ca update-ul firmware a fost lansat probabil din cauza unui defect de securitate al telefoanelor Galaxy Note 5 si Galaxy S6, defect care a determinat compania Samsung sa lanseze un update pentru a preveni anumite consecinte.

CITESTE SI:  Asta-i cel mai ieftin smartphone 5G Samsung

Acestea sunt doar speculatii in acest moment, deci nu este clar de ce se lanseaza pentru acele smartphone-uri o actualizare dupa 5 ani. Dar indiferent de motiv, daca inca mai detii un Samsung Galaxy S6 sau un Samsung Galaxy Note 5, atunci ar trebui sa instalezi acest update.

Va trebui sa verifici cand va fi disponibil acest update in regiunea ta. Actualizarea a fost lansata mai intai in Coreea de Sud si a aparut si in alte parti ale lumii.

CITESTE SI:  E surprinzator de ieftin acest smartphone HTC echipat pentru monede virtuale

Retineti ca acest update este doar pentru firmware-ul acestor smartphone-uri. Aceste telefoane Samsung sunt blocate la Android 7.0 Nougat in ceea ce priveste actualizarile oficiale de sistem de operare. Asa ca nu e ca si cum noua actualizare va actualiza sistemul de operare al smartphone-urilor Galaxy Note 5 si Galaxy S6.