Merita Samsung Galaxy S6 Edge editia Iron Man 91 000 de dolari?

Merita Samsung Galaxy S6 Edge editia Iron Man 91 000 de dolari?

Cand Samsung si-a lansat smartphone-urile de varf actuale Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge in acest an, dispozitivele au fost laudate atat de media cat si de clienti.

Acum ceva timp au aparut rapoarte in media care sustineau ca exporturile de smartphone-uri din Coreea de Sud au crescut exponential in luna mai a acestui an, in mare parte datorita vanzarilor bune ale smartphone-urile de varf ale Samsung. Inca de la lansare, Samsung a incercat diferite modalitati de a pastra lucrurile interesante si a oferit optiuni de personalizare pentru gama Galaxy S6.

CITESTE SI:  NVIDIA si Baidu lucreaza impreuna la inteligenta artificiala. Ce va rezulta in urma acestui parteneriat

Samsung Galaxy S6 Edge editia Iron Man care a fost lansat la sfarsitul lunii trecute este cu siguranta unul dintre cele frumoase variante ale smartphone-ului de varf al companiei sud-coreene.

Desi sunt destul de sigur ca smartphone-ul Samsung Galaxy S6 Edge editia Iron Man este un telefon premium din cauza disponibilitatii sale limitate, asta nu inseamna ca ar trebui sa merite un pret de 91 000 de dolari.

Cu toate acestea, se pare ca frumusetea se afla in ochii celui care priveste. O anume persoana din China crede ca telefonul Samsung Galaxy S6 Edge editia Iron Man merita 568 788 de yuani, care este echivalentul a 91 000 de dolari, mai exact modelul cu numarul 66 al acestui smartphone.

CITESTE SI:  Aplauda-l pe presedintele Chinei oricand si oriunde cu aceasta aplicatie

Cu toate acestea, acest lucru nu este suprinzator, avand in vedere ca Samsung Galaxy S6 Edge editia Iron Man a fost lansat numai in Coreea de Sud. Asta inseamna ca pentru restul lumii smartphone-ul va fi greu de procurat.

Comerciantul chinez JD.com a fost cel care a decis sa liciteze numarul 66 al lui Samsung Galaxy S6 Edge editia Iron Man. Acesta a adunat nu mai putin de 92 429 de oferte, iar cea care a castigat a fost o oferta de 568 788 de yuani.

CITESTE SI:  LeEco isi concediaza dintr-un motiv foarte serios 70% din forta de munca din Statele Unite

Avand in vedere ca in lume exista 1000 de astfel de smartphone-uri Samsung Galaxy S6 Edge Editia Iron Man, cu siguranta nu se justifica acest pret nebunesc. Cel putin nu inca, dupa parerea mea. In orice caz, nu pana ce nu trece suficient de mult timp pentru ca acesta sa devina un smartphone foarte rar. Nu-l asteptam cu nerabdare in Romania. Voi il asteptati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *