fbpx
Meizu PRO 5 Ubuntu Edition este dat spre vanzare

Meizu PRO 5 Ubuntu Edition este dat spre vanzare – specificatii si pret

Daca ai asteptat un smartphone puternic, astazi este ziua ta norocoasa. Canonical a anuntat ca Meizu Pro 5 Ubuntu Edition este acum de vanzare, acesta fiind un smartphone de varf cu acest sistem de operare.

Meizu Pro 5 Ubuntu Edition integreaza un display de 5,7 inch cu rezolutie Full HD, un procesor Samsung Exynos 7420 octo-core, un spatiu de stocare de 32GB, 3GB de RAM, o camera principala de 21MP si un port USB Type-C cu incarcare rapida.

Daca asteptai un smartphone puternic, astazi este ziua ta norocoasa. Canonical a anuntat ca Meizu Pro 5 Ubuntu Edition este acum de vanzare, oferind oficial un smartphone de varf cu acest sistem de operare utilizatorilor.

CITESTE SI:  iPhone 7S ar putea veni cu un nou tip de ecran

Meizu Pro 5 Ubuntu Edition integreaza un display 1080p de 5,7 inch, un procesor Samsung Exynos 7420 octo-core, un spatiu de stocare de 32GB, 3GB de RAM, o camera principala de 21MP si un port USB-C cu incarcare rapida, specificatii identice cu originalul Meizu Pro 5.

Meizu PRO 5 Ubuntu Edition este promovat ca fiind primul smartphone de varf cu sistemul de operare al Canonical.

CITESTE SI:  Apple: Precizia caracteristicii Face ID a lui iPhone X nu a fost redusa

Avand in vedere ca ofera o singura platforma pe dispozitive, smartphone-ul ii va atrage in mare parte pe utilizatorii sistemului de operare si nu prea mult pe cei care nici nu stiu ce este.

Meizu PRO 5 Ubuntu Edition integreaza un procesor Samsung Exynos 7420 impreuna cu 3GB de RAM, un procesor de grafica ARM Mali-T760, un spatiu de stocare intern de 32GB, un display AMOLED full HD de 5,7 inch, un acumullator de 3050mAh, precum si o camera principala de 21MP si una de 5MP in partea din fata. Cam astea sunt specificatiile.

CITESTE SI:  Cum poti scoate din cutie OnePlus 8 fara sa-l ai

Vine cu cea mai recenta versiune a sistemului de operare OTA care face experienta Scope de continut centrat pe acest smartphone mai lina ca niciodata.

Poti achizitiona Meizu PRO 5 Ubuntu Edition exclusiv de pe en.jd.com, cei care sunt bazati in Rusia pot comanda smartphone-ul intrand aici. Are un pret de 370 de dolari.

Sursa: insights.ubuntu.com