fbpx

Meizu MX5 Pro va avea un display urias de 6 inch cu o rezolutie QHD

Meizu MX5 Pro va avea un display urias de 6 inch cu o rezolutie QHD

A existat pana acum o avalansa de scurgeri de informatii in ceea ce-l priveste pe viitorul smartphone de varf Meizu MX5, dar astazi auzim ca compania Meizu are de gand sa lanseze nu doar un smartphone, ci doua smartphone-uri.

Se pare ca, urmand modelul Samsung, Meizu va introduce un model MX5 Pro, pe langa Meizu MX5. Smartphone-ul a fost deja reperat in imagini, iar potrivit unei scurgeri de informatii, Meizu MX5 Pro este o versiune mai puternica a lui MX5. In plus, cel dintai va profita de un display mai mare.

Scurgerile de informatii sunt un lucru destul de greu de prezis pe termen lung. Nu poti stii cu siguranta daca o anumita informatie neoficiala este adevarata sau nu, cel putin nu pana ce nu apare o informatie oficiala cu privire la acea situatie.

CITESTE SI:  Cum s-a reusit rularea lui Windows 10X pe MacBook

Acestea fiind spuse, au aparut niste zvonuri care il privesc pe smartphone-ul Meizu MX5 Pro. Se presupune ca acest smartphone va fi propulsat de un cip Exynos 7420, la fel ca si Galaxy S6, si ca va integra un display generos cu o dimensiune a diagonalei de 6 inch si cu o rezolutie QHD.

CITESTE SI:  Ce pret de pornire au noile SSD-uri Samsung ieftine

Trebuie mentionat ca MX5 nu a fost inca anuntat oficial, asadar este o surpriza placuta sa auzim ca exista un Meizu MX5 Pro in lucru. Pot spune ca aceste doua smartphone-uri sunt oarecum paralele cu lansarea lui Samsung Galaxy S6, cat si a lui Galaxy S6 Edge.

Se spune ca displayul de 6 inch va avea o rezolutie QHD, iar acest lucru ar putea indica un raport de aspect destul de ciudat al displayului de 15:9, si nu unul de 16:9. De asemenea, se presupune ca Meizu va fi propulsat de acelasi cip care poate fi gasit in Galaxy S6, si anume Exynos 7420.

CITESTE SI:  Xiaomi Mi 5 a fost lansat oficial

In plus, se spune ca Meizu MX5 Pro cu display urias si cu rezolutie mare va beneficia de mai mult RAM, asadar ne putem astepta la 4GB de RAM si nu la 3GB. Cat despre camera, aceasta ar putea fi aceeasi camera de 20,7MP care este integrata in modelele anterioare, dar pana ce va aparea o informatie oficiala, va trebui sa tratam aceste informatii ca pe niste zvonuri. Asteptam cu nerabdare acest telefon si in Romania.