fbpx

Lumia 950 XL vine cu un display mare si cu racire lichida

Lumia 950 XL vine cu un display mare si cu racire lichida

Microsoft Lumia 950 si Lumia 950 XL vin cu un doc de display care transforma aceste smartphone-uri in dispozitive desktop.

Microsoft a anuntat smartphone-urile 950 si Lumia 950 XL la evenimentul sau din New York. 950 incepe de la 550 de dolari, in timp ce Lumia 950 XL incepe de la 649 de dolari pentru varianta cu spatiu de stocare de 32GB.

Microsoft le-a dezvaltuit in final pe 950 si Lumia 950 XL. S-a tot zvonit ca acestea sunt noile smartphone-uri pe care compania are de gand sa le lanseze in acest an.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Nokia X6 ar putea ramane exclusiv pentru China

De asemenea, se intampla sa fie primele smartphone-uri cu sistemul de operare Windows 10 Mobile, iar specificatiile le-au facut cele mai puternice smartphone-uri cu sistemul de operare Windows pe care Microsoft le-a lansat vreodata.

Cu siguranta nu este cel mai mare smartphone Windows Phone, acea coroana inca ii apartine lui 1520 care avea un display de 6 inch.

Lumia 950 XL vine cu un display de 5,7 inch, spre deosebire de 950 care are un display de 5,2 inch. Exista 3GB de RAM la interior si este inclus 32GB de spatiu de stocare intern care poate fi extins cu ajutorul unui card microSD.

CITESTE SI:  Oamenii prefera un Galaxy S7 in detrimentul unei iubite/iubit?

O camera PureView de 20 de megapixeli cu blit triple-LED se afla in partea din spate. 950 a avut in esenta aceleasi specificatii, lasand la o parte faptul ca 950 are Snapdragon 808, iar Lumia 950XL are procesorul Snapdragon 810.

Ambele smartphone-uri integreaza de asemenea ceva ce Microsoft numeste “racire lichida de clasa de tableta” care le permite acestor smartphone-uri sa lucreze cu procesoare mai puternice.

CITESTE SI:  Essential a lui Andy Rubin vrea sa foloseasca inteligenta artificiala pentru a vindeca dependenta de smartphone

Software-ul include Continuum in Windows 10 Mobile pentru transformarea telefonului intr-un PC cu suport pentru perifericele Bluetooth si conexiune wireless la displayuri, precum si Windows Hello pentru a permite accesul la telefon prin recunoastere faciala. Microsoft va incepe sa-l vanda pe Lumia 950 XL cu racire lichida in noiembrie, la pretul de 649 de dolari.