fbpx

Lumia 550 este un smartphone Windows 10 Mobile accesibil

Lumia 550 este un smartphone Windows 10 Mobile accesibil

Lumia 550 este un smartphone Windows Phone de buget al Microsoft care a fost anuntat pe data de 6 octombrie 2015.

Smartphone-ul este unul dintre noile dispozitive Windows 10 Mobile ale Microsoft si este parte a gamei care a inceput ca efort depus de Nokia.

Mult-asteptatele smartphone-uri de varf Windows 10 Mobile ale Microsoft au fost in final dezvaluite astazi, dar compania a avut de asemenea si un alt dispozitiv care este destinat clientilor cumpatati cu bugetul si pentru pietele in curs de dezvoltare.

CITESTE SI:  Cat de rapida va fi incarcarea rapida a smartphone-ului Huawei P30 Pro

Este Lumia 550 si se intampla sa fie un smartphone foarte accesibil ca pret si care este propulsat de sistemul de operare Windows 10 Mobile.

Acest nou telefon Windows 10 Mobile  le va inlocui pe Lumia 640 si 640 XL ca si oferta primara a companiei pentru pietele emergente.

Avand in vedere ca Lumia 550 este un telefon de buget la urma urmei, nu te astepta la specificatii prea impresionante.

Lumia 550 cu Windows 10 Mobile are un procesor Snapdragon 210 quad-core tactat la 1,2GHz. Exista un display HD de 5 inch, o camera principala de 5MP si una secundara de 2MP, un spatiu de stocare de 8GB cu suport pentru carduri microSD, precum si un acumulator cu o capacitate de 1905mAh.

CITESTE SI:  Asa ar putea arata tableta pliabila a Samsung

Microsoft intentioneaza sa-l lanseze initial pe Lumia 550 in Europa in luna decembrie, iar telefonul are un pret de 140 de dolari si va fi lansat in mai multe tari in viitorul an.

Exista destul de multe caracteristici software incluse in acest smartphone, la urma urmei ruleaza sistemul de operare Windows 10 Mobile care este ultima versiune a sistemului de operare al Microsoft pentru smartphone-uri.

CITESTE SI:  Indiciul care ne spune ca LG vrea smartphone pliabil

Cei care cauta ceva mai impresionant si ceva mai multa experienta de smartphone de varf, le vor prinde mai bine fie noul Lumia 950, fie Lumia 950XL. Dar acele smartphone-uri Windows 10 Mobile au preturi de pornire de 549 de dolari. Primesti ceea ce platesti.