fbpx

Lucrul ingrijorator despre iPhone 12 care s-ar putea sa se confirme

Lucrul ingrijorator despre iPhone 12 care s-ar putea sa se confirme

Au aparut anterior niste zvonuri ingrijoratoare despre viitorul smartphone iPhone 12 al companiei Apple din Statele Unite, iar acum au aparut probe care consolideaza acele lucruri ingrijoratoare. De fapt, lucrul cel mai ingrijorator despre viitorul smartphone pare a avea temei acum.

Exista un zvon care sustine ca smartphone-ul iPhone 12 al companiei Apple din Statele Unite nu va veni cu accesorii incluse. Asta inseamna ca iPhone 12 s-ar putea sa nu vina cu castile EarPods si nici cu incarcator, ambele fiind accesorii comune care de obicei vin la pachet cu smartphone-urile.

CITESTE SI:  Zvonuri si informatii despre viitorul Samsung Galaxy A7

Desigur, acesta fiind doar un zvon, nu era clar daca e real. Dar acum pare ca exista dovezi care sustin ca s-ar putea sa fie adevarat. Conform unui sondaj pe care compania americana Apple il trimite unora dintre clientii sai, clientii sunt intrebati la ce isi folosesc incarcatoarele mai vechi de la iPhone-urile anterioare.

CITESTE SI:  iPhone-ul care e noul cel mai bine vandut smartphone din lume

Unele dintre optiuni includ oferirea incarcatorului altcuiva, folosirea in continuare a acestuia si faptul ca incarcatorul nu mai functioneaza. Desi acest sondaj pare destul de nevinovat la suprafata, sincronizarea cu zvonurile conform carora Apple nu va oferi incarcatoare la pachet cu smartphone-ul iPhone 12 pare suspecta, dar asta e doar la nivel de speculatie in acest moment.

Exista cateva motive pentru care Apple s-ar putea sa nu includa un incarcator cu smartphone-ul iPhone 12. Costul este unul dintre motivele mai evidente, iar compania Apple din SUA ar economisi niste bani neincluzand accesoriile.

CITESTE SI:  Aceasta companie de smartphone a depasit Samsung si Huawei

Al doilea motiv ar putea fi unul ce tine de mediu, iar daca ai deja un incarcator, n-ar avea rost sa ti se ofere altul. In orice caz, tratati aceste zvonuri cu o doza de precautie pentru moment, va trebui sa asteptam lansarea smartphone-ului iPhone 12 de catre Apple pentru detaliile oficiale.